La Llàntia retorna a Segona Regional per la porta gran

La Mataronesa farà la fase d'ascens

Després d'una bona temporada a tercera Regional, l'equip de la Llàntia va aconseguir retornar a la Segona Regional gràcies a un empat en el temps afegit (1-1) al camp de l'Argentona. Recordem que l'equip mataroní havia baixat ara fa un any en una mala temporada dels equips locals, en la qual tres dels sis equips que hi havia al grup van acabar perdent la categoria.

L'èxit dels llantiencs pot completar-se amb l'oportunitat de la històrica Mataronesa de recuperar la categoria. El conjunt arlequinat va guanyar el seu darrer partit a Malgrat i no es va deixar avançar pel Rocafonda –el tercer equip mataroní que l'any passat va baixar– que de ben segur que l'any vinent seguirà buscant tornar a Segona.

La classificació final del grup ha estat la següent: La Llàntia i Mataronesa 67 punts; Rocafonda i Poble Nou 66 punts; Juvesport 60 punts; Valldemia 56 punts; Liverpool 53 punts; Juventus B 44 punts; Cirera B 40 punts; Ronda 32 punts; Argentona B 28 punts, Llavaneres 26 punts, Malgrat 23 punts, Palau 19 punts, Sant Cebrià 17 punts, 16 Sussanenc 4 punts.