La visita del Barça C tanca un campionat força trist per al CE Mataró

Tres entrenadors, masses derrotes a casa i almenys la permanència assegurada abans del final

Després de l’exitosa campanya 2004-05 de la mà de Jaume Creixell tothom esperava més d’aquesta temporada per al Club Esportiu Mataró. A l’hora de la veritat ha estat un any força gris, tres entrenadors han passat per la banqueta, s’han perdut molts partits i casa i només el bon balanç fora de casa ha servit perquè al final l’equip que ha acabat dirigint Manel Moya hagi obtingut la permanència sense excessius problemes.

Per tancar la lliga 2005-06 aquest diumenge a les 18 hores visita el Camp Municipal el segon filial blaugrana, el Barcelona C, un equip que ha passat amb més pena que glòria pel campionat, sent l’equip que ha perdut més partit al seu terreny de joc. Fora de casa ha estat millor, amb set victòries i dos empats, però això no li impedeix acabar en una discretíssima catorzena plaça, que ja no pot millorar encara que guanyés a Mataró.

La darrera visita de l’equip blaugrana al camp de l’equip groc-i-negre es va produir la temporada passada i va acabar amb empat a dos gols, després d’una brillant remuntada en els darrers deu minuts, quan els visitants s’havien avançat per 0-2.

Anteriorment s’havien produït aquests resultats:
1999-2000 Mataró- Barça C 3-1
En aquesta ocasió, en la que és l’única victòria local a les files visitants hi jugaven jugadors prou coneguts com Sergio García, Sergio Santamaria, David Garcia o Arteta, al costat de Jose, Migue, Síria, Miki Albert o Alberto Manga, que han passat per les files groc-i-negres en els darrers temps.
1998-1999 Mataró- Barça C 3-3
1997-1998 Mataró- Barça C 0-0
1996-1997 Mataró- Barça C 1-2
Sigui com sigui la presència del filial blaugrana sempre és sinònim de jugadors joves i de qualitat, davant dels quals el Mataró buscarà la seva quarta victòria consecutiva amb la qual podria tancaria la lliga amb la millor ratxa de tota la temporada.