El juvenil del CE Mataró ja és equip de Divisió d’Honor

Els groc-i-negre van golejar el Castelldefels i arriben a la darrera jornada amb els deures fets

El Juvenil del CE Mataró va assolir l’ascens a la màxima categoria de juvenils a nivell estatal guanyant a casa al Castelldefels per golejada (4-0). Els groc i negres van sortir de bon principi a per la victòria empentats pels més de tres cents seguidors mataronins que van assistir al matx, i ben aviat, Alex va fer el primer gol. Poc abans d’arribar al descans Didac va tornar a batre el porter visitant.

A la represa l’equip va seguir portant la iniciativa en el joc davant un Castelldefels molt fluix que no semblava el de la primera volta. En aquesta segona part Mancheño primer i Ramon després va ser els golejadors del Mataró. Ara a l’equip li toca jugar la darrera jornada del campionat amb els deures fets després d’una temporada que no va començar amb gaires bons resultats, però que s’ha tancat amb una segona volta d’escàndol que ha donat el treballat ascens.

CE MATARÓ 4 – 0 CASTELLDEFELS
MATARÓ: Andreu, Victor (Joel), Aitor, Dídac, Marc (Rafa), Nando (Toro), Alex, Ramon, Mancheño (Aitor).

Classificació: Espanyol B 71; Ferran Martorell 63; CE MATARÓ 59; Barça B 58; L’Hospitalet 56; Gramanet 53; Europa 52; Castelldefels 48; Granollers 46; Prat 44; Mercantil 40; Damm B 38; Girona i Cornellà 34; Jàbac 33; Cambrils 32; Premià 27; Sant Gabriel 23.