Recital golejador de la Cerdanyola

Els grocs ofereixen una efectivitat desconeguda al llarg de la temporada

La Cerdanyola va guanyar al camp del Mollet un partit trepidant que va acabar amb un resultat més propi de futbol sala que no de futbol (5-6). Els grocs ja sense res en joc van jugar sense cap pressió i això va fer que l’equip jugués com feia temps que no ho feia i aquest cop si materialitzant les ocasions creades.

La Cerdanyola sempre va ser l’equip que va portar el pes del partit i va tenir la pilota davant un Mollet que ja esta salvat i que va donar moltes facilitats en defensa, fruit d’això l’equip es va avançar ben aviat per dos cops, però abans d’arribar al 25’ amb dos minuts el Mollet va capgirar el marcador. Malgrat això els grocs van seguir igual i abans d’arribar al descans van fer dos gols més.

A la represa als pocs minuts els locals van escurçar diferències, però tot seguit David va tornar posar la renta de dos gols. En els últims minuts amb el partit obert de banda a banda el Mollet es va posar a tant sols un gol, però Porcel que havia entrat a la segona meitat va fer el sisè gol i va sentenciar al matx a falta de tres minuts pel final. Més tard va arribar el cinquè gol del Mollet amb el temps pràcticament exhaurit.

Segurament si l’equip hagués mostrat aquesta cara en molts dels partits de casa i aquesta efectivitat golejadora ara estaríem parlant de la Cerdanyola com d’un equip matemàticament salvat, però lamentablement estem parlant ja d’un equip de Primera regional.

MOLLET 5 – 6 CERDANYOLA

CERDANYOLA: Mario (Bernat,78’), Vicaria, Albert, Camprubí, Linares, Oscar, Calvo, Uri (David,46’), Hugo, Bustos (Porcel,63’), Martín (Carlitos,73’).
ÀRBITRE: Sr. Rodríguez Gómez. Va amonestar amb targeta groga als locals Sebas, Chino, Fernando, i als visitants Albert i Martín.
GOLS: 9’ Calvo (0-1), 14’ Uri (0-2), 22’ Chino (1-2),24’ Chino (2-2), 27’ Bustos (2-3, 29 Calvo (2-4), 47’ Chino (3-4), 69’ David (3-5), 74 Mario (4-5), 87’ Porcel (4-6), 90’ Mario (5-6).