La segona territorial pràcticament definida

El Molinos s’acomiadarà la propera setmana de la segona regional

La victòria del Premià de Dalt davant el Juventus (2-0) va sentenciar definitivament el Molinos, que tot i vèncer al camp del Tiana (1-2) l’any que ve jugarà a la Tercera Regional. Per la seva part, el Cirera ja ascendit va empatar al difícil terreny del líder, el Santvicentí (3-3). El Pla d’en Boet, situat a la zona tranquil·la de la classificació, va caure amb el Vilassar de Dalt (3-6) en un partit sense tensió.

Un Juventus faltat de motivació
El Juventus va perdre al camp d’un rival que s’està jugant la permanència i que en tot moment va estar més posat en el camp que l’equip verd. Els verds van jugar el matx sense cap al·licient ja que no si juguen res i aquesta falta de motivació va decantar el matx pels locals. A més els verds es van quedar amb un home menys a la primera part que va acabar amb empat a zero tot i que el Premià va disposar d’alguna bona ocasió per marcar.

A la represa en els primers minuts va arribar la jugada clau el partit, quan l’àrbitre va assenyalar penal dins de l’àrea verda, el penal va suposar el primer gol local i l’expulsió d’un altre jugador mataroní. Amb dos jugadors menys l’equip ho va tenir molt complicat i es va dedicar a no encaixar cap gol més, però en l’últim minut de joc el Premià va fer el segon gol i i just després l’àrbitre va xiular el final.

PREMIÀ DE DALT 2 – 0 JUVENTUS
JUVENTUS: Marc, Castanyé, Marco (Xevi), Alberto, Martin, Juli (Enrique), Juan Carlos, Rodri, Graupera, Edu, Carles.

El Pla d’en Boet cau per golejada en el darrer partit a casa.

El Pla d’en Boet va perdre per golejada en el seu últim partit de la temporada a casa davant un equip que es va mostrar molt resolutiu de cara a porteria. Els grocs instal·lats en la zona tranquil·la de la classificació no s’hi jugaven res i van sortir una mica relaxats, i aquesta relaxació va fer que quan l’equip va entrar en el partit ja anaven amb un clar desavantatge en el marcador. El filial del Vilassar no és que fes gran cosa, però va deixar molts poc espais en defensa i a qualsevol error groc sortien al contraatac i en la majoria dels cops aquests van acabar al fons de la porteria.

A la segona part amb els visitants per davant el Boet va intentar reaccionar, però no va haver manera, ja que el rival tot i baixa la seva intensitat defensiva no ho va fer pas en l’atacant i amb dues ràpides jugades va sentenciar el matx.

PLA D’EN BOET 3 – 6 VILASSAR DE DALT B
PLA D’EN BOET: Jose, Cristian, Albert, Caballero, Fito, Pajuelo, Diego, Chaco, Miguelangel, Mane, Cruz.