Vuitena victòria fora de casa del CE Mataró

Molina va obrir el marcador amb un gol impressionant i Pacheco el va tancar amb un altre de magnífic

L'equip groc-i-negre que amb la tranquil·litat de la permanència assegurada sembla anar trobant el seu millor joc i a més la sort l'acompanya, va aconseguir guanyar al camp del Palafrugell en la que és la vuitena victòria fora de casa de l'equip groc-i-negre al llarg del campionat.

Golàs de Molina a punt d'arribar al descans
L'equip groc-i-negre tenia les baixes de Kiku i Jonathan però els que van suplir-los van actuar a un bon nivell. El partit va tenir una primera part molt fluixa amb control de l'equip groc-i-negre, tot i que només va inquietar la porteria local en els darrers minuts. Primer en una rematada de cap de Molina que Prados va treure de l'escaire i després en una xilena del davanter centre groc-i-negre que en aquesta ocasió va trobar la xarxa de la porteria local fent inútil l'estirada del porter local i donant avantatge al Mataró en un moment psicològic clau.

Segona part bastant més moguda
Però a la represa els que van marcar ben aviat van ser els empordanesos que en la seva primera aproximació a l'àrea van igualar el partit. El matx es va trencar a partir d'aquell moment i el partit va guanyar en intensitat, primer Pacheco va avançar novament el Mataró, però el Palafrugell, que necessitava els punts, va prémer l'accelerador i Miguel Àngel es va veure obligat a actuar en un parell d'ocasions.

Després amb el tercer gol, i segon de Pacheco, el Mataró ja va agafar un avantatge decisiu i fins al final va jugar amb comoditat i hauria encara pogut caure algun gol més davant d'un Palafrugell que jugava a la desesperada, tot i que novament Miguel Angel va fer una gran aturada en el darrer minut del partit traient una falta directa de l'escaire.

PALFRUGELL 1 - 3 CE MATARÓ

PALAFRUGELL: Jaume Prado, Reyes, Masferrer, Ferdi (David Costa 65'), Villaplana, Sergio, Carlos Martínez, Manel i Xavi López.
CE MATARÓ: Miguel Àngel, Fran, Jose, Sauras, Ballús, Lucas, Charly (Lluís 87'), Pol (Pacheco 53'), Molina (Luismi 80'), Delmàs, Artur.
ÀRBITRE: Sr. Rafael Garcia Casas. Va ensenyar targetes grogues als locals Prado, Giró, Reyes, Ferdi, Sergi i Sergio García, i als visitants Fran, Pacheco i Luismi
GOLS: 44' Centrada des de la dreta de Charly cal al segon pal on MOLINA remata de xilena, en posició acrobàtica, col·locant la pilota per tot l'escaire lluny de l'abast de Prados. Un gol sensacional (0-1); 50' Centrada de Sergio i rematada al primer pal de Carles Martínez (1-1); 63' Gran jugada de Sauras per la banda esquerra arribant fins la línia de fons i enviant una centrada que desvia el porter local però anant a peus de PACHECO que marca a plaer (1-2); 78' PACHECO engalta un xutàs des de fora de l'àrea que entra per tot l'escaire (1-3).