La Cerdanyola s’acomiada de la categoria amb una derrota a casa

Els grocs van perdre davant el Roses, el cuer de la categoria

La Cerdanyola va dir adéu a qualsevol opció de salvar la categoria de manera estrepitosa perdent davant la seva pròpia afició. Els grocs van perdre contra el Roses, l’últim classificat i equip que ja fa setmanes que coneix el descens, a més els resultats dels altres equips implicats en la lluita pel descens havien afavorit a la Cerdanyola, però amb tot a favor els mataronins van tornar a fallar on més han fallat aquesta any, en els partits com a locals.

El partit sempre el va controlar el Roses tot i no jugar-s’hi res, a més va tenir la fortuna d’avançar-se ben aviat. A partir d’aquest matiner gol l’equip groc va deixar d’existir i va estar a mercè del rival que abans de marxar al descans podria haver sentenciat el matx.

A la represa amb els canvis ofensius realitzats pel tècnic cerdanyolenc l’equip va donar mostres de poder remuntar el matx, però en un ràpid contraatac el Roses va fer el segon gol i va matar el partit. Aquest segon gol suposava al fi d’una llarga agonia i es va reflectir en el rostre dels jugadors cerdanyolencs durant els últims vint minut de tràmit del partit. Al acabar el partit jugadors, cos tècnic i seguidors van marxar amb el cap baix al ja sentir-se com a equip de Primera Regional.

CERDANYOLA 0 – 2 ROSES
CERDANYOLA: Mario, Carlos (Albert,66’), Porcel, Camprubí (Uri,60’), Linares, Oscar (Gavilan,65’), Calvo, Vicaria, Hugo (Novo,56’), David (Bustos,56’), Carlitos.
ÀRBITRE: Sr. Pinzado Rodriguez. Va amonestar amb targeta groga al local Hugo i als visitants Mach i Ivan.
GOLS: 7’ Nelson (0-1), 61’ Robert (0-2).