Un dels millors partits groc-i-negres de la temporada

El Mataró va gaudir de nombroses oportunitats com per golejar un dels equips més potents de la categoria

L'equip groc-i-negre per fi va donar una alegria als seus seguidors, que no el veien guanyar a casa des del passat 12 de febrer, i que davant d'un Gavà ja classificat per als "play-off" van jugar possiblement el millor partit de la temporada, que es va resoldre gràcies a un gol de Jose, però en el qual els gavanencs, que per cert tenien al seu equip inicial a sis ex-jugadors groc-i-negres, haguessin pogut caure clarament golejats.

Sortida en tromba del Mataró sense encert
A diferència dels darrers partits jugats a casa, i suposem que pel fet de tenir la permanència ja assegurada, el Mataró va sortir amb una gran esperit ofensiu i als deu minuts de joc havia disposat de tres claríssimes ocasions de gol, la primera a peus de Molina als 5' que sol davant Marcos no el va saber superat en l'u contra u, la segona als 8' a la sortida d'un córner en una rematada de Ballús que un defensa va treure sota pals i la tercera als 10' en una rematada d'Artur completament sol a la frontal de l'àrea petita que va sortir per sobre del travesser.

El Gavà mostrava poca actitud en comparació amb un Mataró molt més motivat i que amb Jonathan al centre del camp, ben acompanyat per Lucas Viale i Artur, va dominar la zona ample de forma absoluta durant tot el partit. Després d'uns moments de pausa, en que es va produir un dels dos únics xuts amb perill del Gavà en tot el partit i que Miguel Angel va aturar a Alberto Manga, el Mataró va tornar a la càrrega, amb un parell de magnífiques jugades d'extrem-extrem de Charly que no van trobar rematador.

El Mataró també domina a la represa
La segona part va començar com havia començat la primera i abans de complir-se el primer minut de joc Molina va ser travat per Jota dins l'àrea i l'àrbitre va assenyalar el clar penal que llançat per Kiku Rimblas a col·locar va ser aturat per Marcos. Semblava que la sort novament girava l'esquena a l'equip de Manel Moya i quan poc després Óscar Hernàndez va rematar obligant a Miguel Àngel a desviar a córner el públic, tot i que estava veient la superioritat local va començar a pensar en la derrota un cop més. Per sort ben aviat va arribar el gol de Jose, que ja va posar en franquícia el partit.

Toni Llevaria va intentar canviar la seva estratègia jugant amb un 4-4-2 enlloc del 4-5-1 utilitzat fins aquell moment. Però la defensa i Miguel Àngel no van tenir problemes per controlar els atacs visitants, i el mig camp local encara va ser més superior i fins al final les oportunitats van ser locals: als 26' amb una altra escapada en solitari de Molina que va xutar fora sol davant Marcos, als 32' en un xutàs d'Artur que va anar a estavellar-se al travesser i als 37' en una cavalcada de Charly que també es va plantar davant del porter visitant, però cansat va xutar fluix sense èxit.

Al final els tres punts es quedaven a casa, amb la sensació que aquest Mataró jugant així no hauria d'estar en el lloc que ocupa a la taula. Però això ara ja no té remei.

CE MATARÓ 1 - 0 GAVÀ
CE MATARÓ:
Miguel Àngel, Sauras (Fran 87'), Jose, Kiku, Ballús, Lucas, Charly (Pacheco 82'), Jonathan, Molina, Delmàs (Pol 90'), Artur.
GAVÀ: Marcos, Juan Carlos, Jaume Berlanga, Rubén (Miguel 82'), Castillo, Óscar Hernàndez, Quino (Gallart 60'), Alberto Manga, Albert Martínez, Jota (Pablo 60'), Dani Hernàndez.
ÀRBITRE: Sr. David Conejo. Va ensenyar targetes grogues a Jose i Charly del Mataró i a Rubén, Castillo, Óscar, Gallart i Jota del Gavà.
GOL: 54' Falta picada per Kiku Rimblas des del vèrtex dret a l'àrea i cop de cap de JOSE en el punt de penal avançant-se al porter visitant (1-0).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol