El Cirera acaricia l’ascens

El Molinos tot i guanyar encara es troba en zona de descens

Després d’aquesta setmana el Cirera ja té a tocar l’ascens i acompanyarà al líder indiscutible, el Santvicentí en el viatge a la primera regional. El Juventus és quart i en aquest tres partits restants intentarà alçar-se amb la tercera plaça. El Boet es troba a la zona mitja, mentre que els Molinos encara estan en llocs de descens.

Empat sense gols
PLA D’EN BOET – CIRERA 0-0
PLA D’EN BOET:
Miguelangel, Cristian, Dani, Pirri, Pajuelo, Albert, Cruz (Mane), Chaco, Guillermo, Fito, Caballero.
CIRERA: Palomino, Martinez, Gerard, David (Coca), Juan, Moreno, Benja, Raul (Mena), Pereira, Valero (Garcia).
El Derbi mataroní de la jornada va acabar amb un empat sense gols que va deixar contents a tots dos equips. Tot i això el partit no ser gens avorrit i tots dos equips van disposar de nombroses ocasions de gol. Amb aquest empat el Cirera continua allunyant-se una mica més dels seus perseguidors i tant sols li resta sumar un punt per aconseguir l’ascens.
La primera part va estar molt igualada, tot i que eren els locals els que portaven el pes del partit fins que es van quedar amb deu homes. A partir d’aquí i tota la segona part el Cirera va ser l’equip que va tenir més, tot i que el Boet també va tenir la seves opcions. En l’últim minut de joc va arribar la jugada polèmica del matx, quan l’àrbitre va anular un gol a l’equip local que els hi hauria donat la victòria, tot i això al final del matx tots dos equips van donar per bo l’empat.

CALAF – JUVENTUS 4-4
JUVENTUS:
Moreno, Graupera, Castañé (Patricio), Albert, Isaac, Agus, Juan Carlos, Rodri, Edu, Enrique (Damian), Marc.
El Juventus va treure un punt en un dels camps més difícils de la categoria en un partit trepidant i espectacular que va tenir vuit gols. El matx només va quedar deslluit per la males maneres que van mostrar alguns jugadors locals que no van parar de protestar a l’àrbitre i de provocar al jugadors verds durant els noranta minuts.
Tot i això el partit va ser molt obert i tots dos equips es van poder endur el matx. La primera part va acabar amb un 2-1 després de que el Calaf remuntés en els últims minuts del primer temps el gol inicial del Juventus.
A la represa només començar els locals van fer el tercer, però poc després els mataronins van escurçar diferències. En el minut seixanta va arribar el quart gol de l’equip de casa que semblava definitiu, però el Juventus no es va desmoralitzar i amb molt d’ofici i amb tot en contra va aconseguir empatar partit en l’últim minut.

MOLINOS – ARENYS DE MUNT 5-0
Els Molinos van guanyar còmodament a casa per cinc gols a zero a l’Arenys de Munt. últim classificat i que feia setmanes ja que havia perdut la categoria. Tot i aquesta victòria l’equip encara es troba en zona de descens, malgrat estar amb els mateixos punts que el Premià de Dalt que és el primer equip en zona de permanència.

Classificació: Santvicentí 83; CIRERA 59; Pineda i JUVENTUS 51;Sant Pol i Vilassar de Dalt B i Tiana 48; Canet 46;PLA D’EN BOET 45; Arenys de Mar 43; Calaf 41; Llavaneres 39; Cabrils i Badalona Sud 34; Premià de Dalt i MOLINOS 33; Argentona 24; Arenys de Munt 19.