La Cerdanyola segueix negada de cara a porteria

CERDANYOLA – TARADELL 1-2

Tot i la gran diferència que hi ha entre els dos equips en la classificació el partit va estar molt igualat. L’equip mataroní sempre va ser el que va portar la iniciativa en el joc i el que va disposar de les millors ocasions de gol, però com altres cops la falta d’encert de cara porteria per part dels davanters locals i la gran actuació del porter visitant van fer que aquest domini no es plasmés en una victòria més que merescuda.

La primera part va acabar amb un 0-1 totalment injust pels mèrits de tots dos equips, ja que el Taradell va aconseguir marcar en la única ocasió que va tenir, mentre que els grocs en van disposar de tres o quatre de ben clares.

A la represa la Cerdanyola es va llançar a l’atac amb tot, i va fer tots els canvis ofensius dels que tenia a la banqueta, però ni així va poder empatar el matx, en canvi els visitants van ampliar el marcador a falta de quinze minuts pel final en un ràpid contraatac. El gol groc va arribar en minut vuitanta set gràcies a una pena màxima transformada per Vicaria, tot i quedar poc temps l’equip encara va tenir alguna opció per empatar, però el porter David del Taradell ho va evitar i va donar els gtres punts al seu equip.

CERDANYOLA 1 - 2 TARADELL
CERDANYOLA:
Mario, Carlos, Porcel (Albert,77’), Vicaria, Linares (Hugo,46’), Oscar (Camprubí,62’), Calvo, Uri, Novo (Gavilan,60’), David, Carlitos.
ÀRBITRE: Sr. Bello Sanz. Va amonestar amb targeta groga als locals Gavilan i David i als visitants Morató i Muntal.
GOLS: 30’ Muntal (0-1), 61’ Eduard (0-2), 87’ Vicaria (1-2).
La Cerdanyola va perdre a casa contra el Taradell, segon classificat per 1 a 2 veient d’aquesta manera molt truncades les seves esperances de salvar la categoria.