El CE Mataró ja té la permanència totalment assegurada

Un golàs de Molina va decidir un partit en el qual el Mataró va tenir l'encert que li manca a casa

L'equip groc-i-negre una vegada més va tenir fora de casa l'encert que li manca a casa i va obtenir una important victòria a un camp on encara no havia guanyat mai, i aconseguint la seva quarta victòria de la segona volta en terreny foraster, que compensa les quatre derrotes patides a casa, s'assegura matemàticament la permanència a la 3a Divisió, fins i tot encara que baixessin dos equips catalans de 2a B i no en pugés cap a la promoció d'ascens.

El Mataró en aquesta ocasió va tenir la sort de jugar al camp d'un equip que té la seva situació molt més complicada que la de l'equip groc-i-negre i que és un dels pitjors pel que fa al seu rendiment a camp propi on abans d'aquest ja havia perdut vuit partits i on no guanya des de fa més de tres mesos.

Un magistral gol de Delmàs dóna avantatge i confiança
Ja des de bon començament es va veure un Mataró controlador de la situació amb una línia defensiva semblant a la de la temporada anterior, amb Amate en el lloc del ja traspassat Manolo que ha anat al Vilafranca, i amb Jontahan novament al centre del camp junt amb Lucas Viale.

Una vegada més es va viure una primera mitja hora de joc poc incisiu per cap de les dues parts i el Mataró va tenir la sort d'obrir el marcador amb un magistral llançament de falta a càrrec d'Àlex Delmàs. Això va fer que l'equip local es llancés desesperadament a l'atac i va aconseguir l'empat abans del descans, aprofitant un cert relaxament mataronista.

Gol sensacional en moment clau
No havia ni transcorregut un minut de joc quan Molina es va treure dels barret una autèntica "jugada de Ronaldinho" per avançar novament el Mataró, que en aquesta va saber controlar les atacs locals per mantenir l'avantatge fins al final. I a més Sauras, un dels elements més actius, va tenir un parell d'oportunitats d'ampliar l'avantatge, primer als 9' en un xut de fora de l'àrea i després al voltant de la mitja hora de joc culminant amb un xut excessivament creuat una bona trena entre Fran i Delmàs.

La defensa groc-i-negra es va mostrar molt segura i el Cornellà només va poder inquietar en pilotes penjades, en xuts de falta no massa ben dirigits, fins que en el minut 38 i en el seu primer xut entre els tres pals Miguel Àngel va neutralitzar la rematada d'Ochoa. Però el perill no va passar d'aquí i el Mataró va sumar tres punts molt importants que asseguren la seva permanència.

CORNELLÀ-CE MATARÓ 1-2
CORNELLÀ:
Carlos, Elías, Sergio, Xavi Comas, Dani Iglesias, Navarro (Callicó 55'), Ramiro, Gely, Edgar (Ochoa 46'), Toñín i Sanchís.
CE MATARÓ: Miguel Àngel, Jose, Amate (Fran 51'), Kiku Rimblas, Ballús, Lucas, Sauras, Jonathan (Pol 68'), Molina (Luismi 81'), Delmàs i Artur.
ÀRBITRE: Sr. Rubio Pérez. Va ensenyar targetes grogues a Elías i Callicó del Cornellà i a Amate, Sauras, Molina i Artur del Mataró.
GOLS: 31' ÀLEX DELMÀS llança una falta des d'uns metres fora de la frontal de l'àrea i una mica decantada cap a l'esquerra i la col·loca magistralment per tot l'escaire (0-1); 41' Jugada per l'esquerra de Sanchís que remata Tonín al primer pal (1-1); 46' Sacada de banda de Kiku sobre l'àrea on controla MOLINA, que completament d'esquena a la porteria, en una mena de xilena sense saltar, aixeca la pilota per damunt del porter local. Tot un golàs (1-2).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol