El derbi de la jornada per una Juventus que desperta massa tard

El Cirera va empatar i segueix segon de manera còmoda

JUVENTUS – PLA D’EN BOET 5-1
JUVENTUS:
Xevi, Juli, Castañé, Martin, Isaac, Poli, Damian, Lopez, Edu, Ramblas,Carles.
PLA D’EN BOET: Miguelangel, Pirri, Cristian, Pajuelo, Guillen, Albert, Fito, Chaco, Mane, Diego, Castillo.
El derbi mataroní de la jornada se’l va endur còmodament el Juventus que va golejar a casa a un Pla d’en Boet que va veure truncada la seva bona ratxat de resultats. Els verds sempre van tenir la possessió de la pilota i en tot moment van dur el pes del matx.
Els inicis del matx van estar igualats fins al primer gol verd, a partir d’aquí el Juventus va jugar a plaer davant un Boet que en cap moment va entrar en el matx. Gràcies aquesta victòria l’equip local es col·loca quart i encara té alguna remota esperança d’ascens. El Boet per la seva part continua a mitja taula.

CIRERA – BADALONA SUD 1-1
El Cirera va empatar a casa contra el Badalona Sud en un partit molt igualat on tots dos equips van donar per bo l’empat. Tot i això els grocs van ser l’equip que van manar en el joc durant la gran part del matx i van tenir les millors ocasions de gol per endur-se el partit encara que no van ser moltes, ja que els visitants es van tancar molt bé al darrera i van tenir també alguna opció al contraatac. Amb aquest punt el Cirera continua amb vuit punts d’avantatge davant el seus perseguidors, mentre que l’equip de Badalona, un dels millors d’aquesta segona volta gràcies al canvi total de la plantilla fet pel Nadal continua lluitant per la permanència.

VILASSAR DE DALT B – MOLINOS 5-1
Els Molinos van perdre clarament contra el filial del Vilassar de Dalt en un partit on els mataron9ins en cap moment van donar símptomes de reacció. El partit només va estar igualat durant els primers instants de joc, però a mida que van passar els minuts els gols locals van anar arribant i els blanc i blaus van anar desapareixent. Amb aquesta derrota l’equip torna estar en zona de descens, però a tant sols un punt de la salvació, per aconseguir la permanència l’equip haurà d’assegurar els sis punts que li queden per jugar a casa i treure algun puntet de les dues sortides pendents.

Resultats de la jornada:
Tiana- Canet 3-2
Arenys de Mar- Premià de Dalt 3-2
Sant Pol- Santvicentí 0-2
Pineda- Calaf 2-1
JUVENTUS- PLA D’EN BOET 5-1
CIRERA- Badalona Sud 1-1
Llavaneres- Cabrils 4-0
Vilassar de Dalt B- MOLINOS 5-1

Classificació: Santvicentí 82; CIRERA 58; Pineda i JUVENTUS 50;Sant Pol i Vilassar de Dalt B 48; Canet, Tiana i PLA D’EN BOET 45; Arenys de Mar 39; Calaf 40; Llavaneres 39; Cabrils i Badalona Sud 31; Premià de Dalt, MOLINOS 30; Argentona 24; Arenys de Munt 19.Arenys de Munt- Argentona 6-0