La Cerdanyola no pot ni contra deu

MONTCADA – CERDANYOLA 2-1

La Cerdanyola va perdre un partit amb una primera part molt igualada en la qual tots dos equips van disposar de diverses ocasions de gol. Primer es van avançar les locals amb un gol de Sergio, però un minut després la Cerdanyola empatava el matx gràcies a una diana de Davi, amb aquesta resultat es va arribar al descans.

A la represa només començar els locals es van quedar amb un home menys, això va fer que el Montcada es tirés enrera i que fossin els grocs els que tinguessin la possessió de la pilota i les millors ocasions, però com altres cops els davanters grocs no van estar encertats, i en un ràpid contraatac el golejador local Sergio va fer el 2-1 que a la postres seria el marcador final. Tot i aquest gol encaixat els mataronins ho van seguir intentant, però no va haver-hi manera de fer un gol i ni tant sols van ser capaços de provocar l’empat.

CERDANYOLA:
Mario, Vicaria, Albert (Hugo,75’), Camprubí, Oscar, Linares, Calvo (Porcel,81’), Augusto, Novo (Gavilan,60’), David, Uri (Carlitos,60’).
ÀRBITRE: Sr. Llpoart Carbó. Va amonestar groga als locals Raul, Asensio, Alberto i Mejía, i als visitants Vicaria i GTavilan. A més va expulsar amb vermella directa al local Alonso en el 46’.
GOLS: 37’ Sergio (1-0), 38’ David (1-1), 63’ Sergio (2-1).
La Cerdanyola va perdre en un partit molt igualat on ho va tenir tot a favor per endur-se els tres punts després de jugar amb un home més tota la segona part.