Com han canviat les coses en un any

El aficionats groc-i-negres no veuen guanyar el seu equip a casa des del 12 de febrer

L'afició groc-i-negre, cada vegada menys nombrosa, va viure una altra decepció en veure com el seu equip encaixava una altra derrota davant del Castelldefels, que sense fer res de l'altre món es va mostrar molt superior a un equip groc-i-negre molt feble i sense cap capacitat ofensiva. Ben diferent tot plegat del que havia passat la temporada passada, fa poc més d'un any, quan el Mataró va fer una gran exhibició obligant a Craviotto a agafar set vegades la pilota de dins de la seva porteria.

Primera part molt avorrida
La primera part, com ha passat en els darrers partits jugats a casa, va ser molt avorrida, sense cap xut entre pals per part de cap dels dos equips. El Mataró va intentar fer-ho una mica més bonic, sobretot amb alguna jugada ben trenada entre Delmàs i Charly, però va faltar rematada. Ja en el temps afegit l'ex-mataroní Vicente, que va ser rebut amb una simpàtica pancarta per part dels "Mataró Fans", va tenir la primera oportunitat visitant però el seu xut a la sortida d'un córner va sortir fora per poc.

El Castelldefels controla bé a la represa
A la represa el Castelldefels es va avançar ben aviat i després la defensa en línea del Castelldefels, comandada per un Vicente aparentment fora de forma física però com sempre perfecte de col·locació, i una mica ajudada per la mala actuació dels "liniers", va controlar perfectament la situació, sense que el Mataró arribés a inquietar excessivament a Craviotto, que només va haver intervenir a un xut llunyà de Lucas i ja al final en un xut de Pol aprofitant una bona centrada de Lluís.

Mentre el partit anava avançant cap al final, l'espectacle, a falta de més al·licients al camp, es va veure a la grada amb un parell de rondes per les grades d'uns incombustibles "Mataró Fans".

Lluís i Kiku buscaven les centrades però no hi havia remat i les grans ocasions les va tenir el Castelldefels, sobretot a peus de Guerrero, i al final Riva, que acabava d'entrar de refresc i va aprofitar un contraatac per sentenciar el partit, davant d'un Mataró força impotent.

I ben mirat tampoc creiem que el Mataró tingui tan poc com demostra a casa, però juguen els seus elements a la seva posició més adequada? No aniria millor, com la temporada passada, situar Jonathan al mig camp, Jose al lateral i Ballús al centre de la defensa? Pacheco no hauria de ser el punta de l'equip enlloc de jugar a la mitja punta baixant a buscar pilotes al centre del camp, un treball que ja feia bé Molina? Són simplement preguntes que suposem que l'entrenador es deu haver fet...

CE MATARÓ 0 - 2 CASTELLDEFELS
CE MATARÓ:
Miguel Àngel, Jonathan, Amate, Kiku Rimblas, Jose, Lucas, Lluís, Charly, Luismi (Pacheco 57'), Delmàs (Pol 75'), Molina.
CASTELLDEFELS: Craviotto, Aguilera, Fernando, Vicente, Salmerón, Toni, David (Riva 79'), Alberto, Borja (Sergi 70'), Jordi Bisbal, Guerrero (Iván López 84').
ÀRBITRE: Sr. Diego de la Torre.
GOLS: 51' Alberto talla una passada de Jonathan al centre del camp, avança uns quants metres i engalta un potent xut des de fora de l'àrea que entra ajustat a la base del pal (1-0); 85' Contraatac molt bo del Castelldefels que culmina Riva superant Miguel Àngel en l'ú contra ú (0-2).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol