La Juventus inflingeix un seriós correctiu al Badalona

El partit entre el Cabrils i el Cirera es va suspendre per l’agressió d’un jugador local a l’àrbrit

BADALONA SUD 3 – 7 JUVENTUS
JUVENTUS: Xevi, Juli, Castañé (Martin), Albert, Lopez, Agus, Juan Carlos (Damian), Rodri, Carles, Edu, Rimblas.

El Juventus va aconseguir una golejada d’escàndol a un dels millors equips a casa d’aquesta segona volta. Tot i el resultat tant ampli els verds van haver de suar de valent per endur-se els tres punts davant un equip que va mostrar molt bones maneres i que van encaixar amb molta esportivitat la derrota.

La primera part va estar molt igualada i tots dos equips van disposar d’ocasions, tot i això l’únic equip que va marcar va ser el Juventus que va marxar a la caseta manat per 0-1. A la represa només començar els locals van empatar el matx, però amb una reacció fulminant els verds en tant sols vint minuts es van posar 1-5. Amb aquesta resultat els mataronins es van relaxar i van encaixar dos gols consecutius. Aquesta dos gols van tornar esperonar els verds que en els últims instants de partit van fer dos gols més.

CABRILS 2 – 2 CIRERA
CIRERA: Palomino, Martinez, Gerard, Gomez, Juan, Moreno (Coca), Diaz, Ito (Mena), Pereira, Valero, Raul.

El Cirera va empatar fins el minut vuitanta de joc a dos gols a casa del Cabrils moment en el qual l’àrbitre del matx va suspendre el partit després de patir una agresió per part d’un dels jugadors locals, que segons abans havia estat expulsat per protestar airadament una altra expulsió d’un company.

El partit va estar molt igualat i tots dos equips van jugar a l’atac en busca dels tres punts importants per les seves diferents aspiracions. Els grocs es van avançar primer, però gràcies a dues badades defensives de la defensa el Cabrils va capgirar el marcador abans d’arribar al descans.

A la represa el Cirera va ser amo i senyor de la pilota i va tenir moltes ocasions per empatar, però va haver d’esperar fins al 75’ perquè Mena que feia poc que havia entrat fes el gol de l’empat. Amb l’empat en el marcador i quan semblava que la remuntada groga era possible va passar l’altercat esmentat i el partit va quedar suspès. Ara els grocs hauran d’esperar la decisió de la Federació per saber si s’han de jugar aquest deu minuts restant o es deixa l’empat com a resultat final.

PLA D’EN BOET 3 – 0 PINEDA
PLA D’EN BOET: Jose, Cristian, Caballero, Pirri, Pajuelo, Albert, Guillen (Gilgado), Chaco, Diego (Fito), Manel, Castillo (Cruz).

El Pla d’en Boet va guanyar a casa còmodament al Pineda en un dels millors partits de la temporada dels grocs a casa. Els locals van ser molt superiors durant tot el partit davant un equip que ja fa setmanes que ha baixat el seu rendiment al veure inaccessible a la segona plaça per la que lluitava.

La primera part va acabar 2-0 gràcies als gols de Chaco i Diego que deixaven el matx encarrilat. A la represa els grocs es van dedicar a tenir la pilota i a jugar amb paciència, fruit d’això després d’una bona jugada col·lectiva va arribar el segon de Diego que tancava la victòria i el marcador.