Dolorosa derrota de la Cerdanyola

CERDANYOLA 0 – 2 BELLAVISTA

La Cerdanyola va tornar a perdre a casa i es complica molt la lluita per la permanència. Després d’aquesta derrota l’equip es troba a sis punts de la salvació. El matx va tenir dos protagonistes clars, els dos porters dels dos equips, al del Bellavista va ser el millor dels visitants i va salvar al seu equip en nombroses ocasions, mentre que Carlos, el porter groc no va tenir la seva millor tarda i va fallar en el primer gols i poc després va veure com era expulsat.

La primera part va ser de clar domini local, però un cop i una altre les rematades dels davanters grocs eren aturades pel porter Jordi que va fer que s’arribés al descans amb l’empat inicial.

A la represa la dinàmica era la mateixa, però un error del porter cerdanyolenc va donar el primer gol pel Bellavista que fins aleshores a penes havia creat perill. Amb el 0-1 la Cerdanyola va perdre els papers i va veure com a mes d’encaixar un gol perdia dos homes per vermella directa en set minuts. Tot i això l’equip va lluitar fins al final per l’empat i va tenir opcions, però el meta rival ho va impedir. En l’últim minut de joc Jose Carlos en un ràpid contraatac feia el segon gol pels visitants que sentenciava el matx.

CERDANYOLA:
Carlos, Martin (Vicaria,5’), Albert, Camprubí, Porcel (Mario,65’), Oscar (Gavilan,85’), Calvo (Hugo,80’), Augusto, Novo, David (Uri,71’), Carlitos.
ÀRBITRE: Sr. Rubio Ponsatí. Va amonestar amb targeta groga als locals Camprubí i Augusto i als visitants Navarro, Carlos, Molinero, Lolo. També va expulsar amb targeta vermella als locals Carlos en el 73’ i Albert en el 77’.
GOLS: 70’ Jose Carlos (0-1), 89’ Jose Carlos (0-2).