Empat que va acostant a la permanència

El CE Mataró va treure un bon empat del camp del Peralada

El Mataró va acostant-se a poc a poc a la permanència que posi punt i final a una temporada amb més entrebancs que altra cosa. Aquesta setmana va sumar un punt important al camp del Peralada, gràcies a una bona segona meitat de partit. El cert és que els jugadors locals van perdonar massa a la primera meitat, i només van aconseguir un gol aprofitant un refús de Miguel Ángel. Ja a la represa, el Peralada va notar el desgast, cosa que va aprofitar el Mataró per empatar i mantenir el resultat fins al final.

Primera part local
El cert és que els jugadors locals van dominar completament a la primera part en la qual els mataronistes van acusar el fet de jugar sobre gespa artificial. Els empordanesos de tota manera van perdonar massa en les diverses ocasions de gol que van tenir i només van aconseguir un gol aprofitant una pèrdua de pilota al centre del camp del Mataró i el posterior refús de Miguel Ángel. El Mataró, que no va poder disposar de Molina i Pacheco lesionats, no va donar mai sensació de perill i no va inquietar a Miranda.

Canvi absolut a la represa
A la represa el Peralada va notar el desgast fet a la primera part i poc a poc el Mataró va anar estabilitzant la situació fins a fer-se amo del mig camp, sobretot arrel de la incorporació de Jontahan que reapareixia després de la seva lesió, i passar a dominar el partit, cosa que es va aprofitar per empatar i després mantenir el resultat fins al final, tot i que en aquest tram final fins i tot hauria pogut arribar la victòria visitant.

Ara toca veure si d'aquí al final l'equip pot recuperar tots els seus efectius i fer un bon final de temporada, per animar una mica els pocs aficionats que resisteixen.

PERALADA 1 - 1 CE MATARÓ
PERALADA:
Miranda, Joni, Nerga, Fran, Armengol, Àlex, Parés, Toti, Uri, Alfredo i Isma (Vila, 76'),
CE MATARÓ: Miguel Àngel, José, Amate, Kiku Rimblas, Manolo Jiménez (Jonathan, 55'), Ballús (Lluís, 36'), Sauras, Artur, Luismi, Delmàs (Pol, 82') i Charly.
ÀRBITRE: Sr. Salvador Martínez. Targetes als locals Fran i Parés, i als visitants Amate, Sauras i Artur.
GOLS: 26' Parés (1-0); 62' Luismi (1-1).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol