Un arbitratge molt casolà condemna la Cerdanyola

L’ESCALA 2 - 0 CERDANYOLA

La Cerdanyola va perdre en el sempre complicat camp de L’Escala que aquest cop encara va ser una mica més complicat, ja que l’arbitratge va ser molt casolà i durant els noranta minuts de joc sempre va escombrar cap a casa.

L’equip va sortir ben posicionat en el camp i tenint la possessió de la pilota, però a la mitja hora de joc l’àrbitre va assenyalar un inexistent penal a favor dels locals que ni tant sols ells su creien i això va ser el 1-0. A partir d’aquí els grocs van buscar l’empat, però es van topar per dos cops amb els pals de la porteria rival i van marxar al descans per sota en el marcador.

A la segona part la cosa va continuar igual, amb la Cerdanyola buscant l’empat i jugant millor, i amb els locals tancats al darrera donant pilotades amunt, i amb una d’aquestes pilotades Heredia va controlar la pilota amb les mans i va fer el segon gol de vaselina. Tot i les protestes dels grocs l’àrbitre va donar el gol per vàlid. Aquests segon gol va descentrar als grocs i en cap moment van donar sensació de poder capgirar el marcador.

CERDANYOLA:
Jodas, Porcel (Uri,20’), Albert, Vicaria, Linares (Caprubí,80’), Oscar, Calvo, Augusto, Hugo (Novo,63’), David (Torrejon,87’), Carlitos.
ÀRBITRE: Sr. Gonzalez Pelguezuelo. Va amonestar amb targeta groga als locals Pitu, Xevi, Enzo, i als visitants Oscar, Augusto, Hugo, David, Carlitos, Uri, Camprubí. A més va expulsar amb doble groga a Albert en el 91’ i al local Troiano en el 86’.
GOLS: 29 Heredia (1-0) de penal, 66’ Heredia (2-0).