Victòria treballada del Boet i còmoda de la Juventus

Bona jornada pels equips mataronins a la Segona Regional

PLA D’EN BOET – ARENYS DE MAR 3-2
PLA D’EN BOET:
Miguelangel, Fito, Pepe, Plaza, Pajuelo, Albert, Cruz (Cristian), Chaco, Diego (Gilgado), Mane (Dani), Castillo.
El Pla d’en Boet va aconseguir una victòria treballada a casa en l’últim minut de partit després d’anar perdent per 0-2 en el marcador. La primera part va ser molt avorrida i es van veure molt poques ocasions de gol, tot i això l’Arenys es va avançar gràcies a un gol a pilota parada.
A la represa els grocs continuaven sense donar mostres de reacció i els visitants es van posar 0-2 gràcies a un penal assenyalat per l’àrbitre del matx. Amb aquest resultat el Boet se’n va anar a dalt amb tot en busca de l’empat i a falta de quinze minuts pel final va fer el primer gol. Tot seguit va fer l’empat i quan aquest semblava que seria el resultat final Chaco, en una gran jugada, va fer el gol de la victòria en el minut noranta de joc.

VILASSAR DE DALT B – JUVENTUS 1-2
JUVENTUS:
Moreno, Agus, Marco (Javi), Martin, Isaac, Edu, Poli (Enrique), Rodri, Rimblas, Damian, Carles.
El Juventus va aconseguir una victòria còmoda al camp del filial del Vilassar de Dalt que acosta a l’equip a la zona mitjana alta de la classificació.
Els verds es van mostrar durant tot el partit molt superiors als locals i a la mitja part ja guanyaven per 0-2. Fins i tot aquest resultat va quedar curt per les ocasions que van tenir els mataronins durant els primers quaranta cinc minuts.
A la represa la verds van continuar dominant el partit i arribant un cop i un altre a l’àrea rival, però com és habitual l’equip va tornar a perdonar massa i un cop rera un altre les ocasions es malbarataven. Tot i això aquest cop no es va patir, ja que el gol del Vilassar de Dalt va arribar en el temps de descompte instants abans de què l’àrbitre de l’encontre xiulés el final del partit.