El Cirera s'emporta un derbi calent i s’escapa

El Molinos entra en descens, mentre que Pla d’en Boet i Juventus resten a mitja taula

Després d’aquesta jornada el Cirera s’escapa dels seus perseguidors per la segona plaça i ara el tercer classificat ja està a vuits punts. Juventus i Boet continuen a la zona mitja alta de la classificació, mentre que els Molinos han entrat en llocs de descens. El líder de la categoria continua sent el Santvicentí que encara no ha perdut cap partit.

TIANA 0 – 1 PLA D’EN BOET
PLA D’EN BOET: Jose, Caballero, Piiri, Pajuelo, Albert, Cruz (Guillen), Chaco, Diego, Mane, Castillo.

El Pla d’en Boet va aconseguir una victòria agònica al sempre difícil camp del Tiana que el col·loca en setena posició. El partit no va ser gaire espectacular ni es van veure gaires ocasions de gol, però va estar molt disputat i no es va resoldre fins a l’últim minut de joc. A la primera part no va haver-hi gaire cosa a destacar i el partit va tenir moltes interrupcions i això va fer que s’arribés al descans amb empata a zero.

A la represa la cosa va continuar igual i semblava que el matx acabaria tal i com havia començat, amb empata a zero gols, però a falta d’un minut pel xiulet final Diego va fer el gol que donava els tres punts pels mataronins.

JUVENTUS 1 – 2 LLAVANERES
JUVENTUS: Marc, Juli, Marco (Carles), Alberto, Javi, Graupera (Isaac), Poli, Rodri, Rimblas, Juan Carlos (Damian), Edu.

El Juventus va perdre a casa després de donar tot un bany de bon joc al Llavaneres, però els dos errors garrafals dels verds van fer que els tres punts marxessin del camp de Can Xalant. El partit va començar amb un domini aclaparador dels locals que arribaven constantment a l’àrea rival, però sense ser capaços d’inaugurar el marcador. En canvi els visitants van aprofitar una indecisió del porter verd per fer el 0-1 amb el que s’arribaria al descans.

A la segona part els mataronins van continuar jugant millor que el rival , però sense aconseguir el gol de l’empat, i quan aquesta estava més a prop d’arribar un gol en pròpia meta dels verds va sentenciar el matx. El gol del Juventus va arribar en el temps afegit quan ja no donava temps ni tant sols de fer l’empat.

CIRERA 2 – 1 MOLINOS
CIRERA: Palomino, Martinez, Gerard, Gomez, Juan, Moreno (Coca), Pereira, Angel (Benja), Ito (Valero), Mena (Carlos), Raul.

El Cirera va guanyar el derbi de la setmana i d’aquesta manera agafa més avantatge davant els seus perseguidors per la segona plaça. Tot i això els Molinos van fer un bon partit i de segur que de jugar així salvaran la categoria. Tot i la gran diferència entre els dos equips en la classificació el partit va estar molt disputat i els visitants no van cedir fins que es van quedar amb vuit jugadors. A la primera part el matx va estar molt igualat, tot i que les millors opcions van ser els grocs.

Només començar la segona els visitants es van avançar, però poc després el Cirera feia l’empat de penal i a conseqüència d’això els blanc i blaus es van quedar amb vuit jugadors, a la primera part l’àrbitre ja havia expulsat a un jugador per equip després d’una petita pica baralla. A partir d’aquí el locals van trobar més espais i poc després van fer el gol de la victòria. Malgrat això en els últims minuts els Molinos es van llançar a l’atac en busca de l’empat i amb el partit tant obert podria haver caigut un gol per qualsevol bàndol.