Rodri i Sergio Sànchez titulars amb Barça i Espanyol

Dues joves promeses mataronines debuten a la vegada a Primera Divisió de Futbol

El jugador mataroní Sergi Rodríguez "Rodri", que milita al Barça B, va tenir l'oportunitat de jugar de titular amb el primer equip del FC Barcelona en partit de lliga a Màlaga, després d'haver tingut uns minuts contra l'equip madrileny del Getafe, i gràcies a les baixes de jugadors com Edmílson i Màrquez. D'aquesta manera ja figurarà com a guanyador de la lliga sí com és previsible l'equip blaugrana s'acaba fent amb el títol.

Per la seva part en Sergio Sànchez, jugador també mataroní que juga a l'Espanyol B, va tenir l'oportunitat de jugar per primer cop com a titular a San Mamés amb el primer equip del club davant de l'Athletic de Bilbao i després va repetir aquest diumenge Montjuïc davant de l'Alabés. Dos partits que han acabat amb empat, però en els quals el conjunt blanc i blau només ha encaixat un gol.

Potser mai s'havia donat la circumstància de tenir dos jugadors mataronins de titulars a primera divisió en una mateixa jornada. Hem de recordar que al Sevilla també hi ha el porter Notario, que aquesta no va jugar, i que és nascut a la nostra ciutat.

Notícies relacionada:
Declaracions de Rodri a la web del Barça
La nit del Futbol 2003 ja va premiar el jugador blanc-i-blau