Victòria important de la Cerdanyola

El gol d’Hugo al camp del Sant Cristòfol treu l’equip del descens

La Cerdanyola va aconseguir una important victòria fora de casa que fa sortir a l’equip dels llocs de descens. Els grocs aquesta setmana van mostrar la seva millor cara i van guanyar al camp d’un dels rivals directes per al·ludir el descens. La primera part va ser de clar domini mataroní i els cerdanyolencs van disposar de varies ocasions més a part del gol d’Hugo per encarrilar el matx, però per dos cops les rematades dels davanters grocs es van topar amb els pals de la porteria rival.

A la segona part tot i que la Cerdanyola va tenir més la possessió de la pilota els locals van donar algun ensurt, però les grans actuacions de Jordà van evitar l’empat dels de Terrassa en un parell d’ocasions. En els últims minuts de joc amb els locals bordats a l’atac els grocs van tenir diversos contraatacs per sentenciar el partit, però no els van aprofitar i van haver de patir fins al xiulet final per celebrar la treballada victòria que dóna mral a l’equip i resta importància a l’ensopegada de la setmana passada a casa.

SANT CRISTÒFOL 0 – 1 CERDANYOLA
CERDANYOLA: Jordà, Martin, Vicaria, Camprubí, Linares, Oscar, Calvo (Uri,67’), augusto, Hugo (Javi Roman,72’, Torrejon,80’), David (Porcel,88’), Carlitos (Gavilan,89’).
ÀRBITRE: Sr. Artocho Suriñan. Va amonestar amb targeta groga als locals Padros, Mario, Juan, Cardenas, Corral, Cordoba, Soriano, i als visitants Augusto, Calvo i Camprubí.
GOLS: 31’ Hugo (0-1)