No es troba la solució del problema

Va ser un altre partit molt avorrit i la tercera derrota consecutiva a camp propi

El CE Mataró va encandenar la seva tercera derrota consecutiva en perdre davant l'Europa després de mostrar un cop més una gran ineficàcia tant per crear ocasions de gol, com per resoldre les poques que arriben, i això fa que l'equip groc-i-negre ja porti 240 minuts sense marcar.

Primera part inexistent
Des de bon començament es va veure, cosa ja habitual, que els dos equips tenien por d'atacar i plantejant el partit de forma molt semblant es van viure uns primers quaranta-cinc minuts que van ser del més avorrit que s'ha vist durant la temporada. El Mataró jugava amb Jose, Amate i Ballús al darrere, ajudats per Kiku i Sauras a les bandes i per Manolo com a pivot per davant. Pol i Delmàs intentaven sense massa èxit conduir el joc al centre del camp i Molina i Luismi estaven a dalt sense rebre pilotes.

Al descans molts aficionats es preguntaven si el partit ja havia començat o només havien fet l'escalfament, perquè no hi havia hagut ni una sola ocasió de gol i pràcticament ni una sola aproximació a cap de les dues àrees amb un lleuger perill.

Els canvis animen una mica la situació
L'entrada d'Artur i Pacheco a la segona part va animar una mica el partit, i sobretot amb les pujades de Kiku per la banda dreta el Mataró va començar a arribar a l'àrea però sense trobar rematadors a les centrades. Al quart d'hora de la represa Àlex Delmàs va estar a punt de marcar quan va estavellar una falta al pal i el refús el va rematar Pacheco però l'ex-mataronista Fernando va salvar sota els pals la gran ocasió de l'equip local quan ja es cantava el gol. Amb el partit més obert els escapulats van tenir més espais i , després que Villanueva desaprofités una gran ocasió, van aprofitar dues pérdues absurdes de pilota al centre del camp de l'equip local per arribar a l'àrea i marcar el gol de la victòria en una sacada de banda en la qual la defensa mataronina va badar en els marcatges.

La darrera ocasió del partit la va tenir Sauras als seus peus però el seu xut el va desviar un defensa a córner quan anava a l'escaire. Es consumava així la la tercera derrota consecutiva a camp propi amb poquíssim espectadors a les grades. I el pitjor és que no s'acaba de veure la solució del problema...

CE MATARÓ 0 - 1 EUROPA
CE MATARÓ:
Miguel Ángel, Jose, Amate, Ballús, Kiku, Manolo, Pol (Artur 51'), Sauras, Kiku, Molina, Delmàs (Charly 71'), Luismi (Pacheco 57').
EUROPA: Jordi, Aleix (Toni 87'), Lucas, Ezquerra, Gimeno, Guillem, Fernando, Ripla, Villanueva (Masip 81'), Gatell (isma 90''), David Royo.
ÀRBITRE: Sr. Fernàndez Martínez. Targetes grogues a Amate i Molina del Mataró i a Ezquerra, Ripla i Villanueva de l'Europa.
GOL: 70' David Royo rep una pilota a la lateral de l'àrea i sense que ningú el marqui es gira i clava la pilota a l'escaire amb un esplèndid xut amb rosca.

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol