Jornada desigual per als equips mataronins de Segona Regional

Empat estèril al derbi mataroní

El derbi mataroní va acabar amb un empat que no va deixar a cap dels dos equips contents. Aquest punt sumat és insuficient pels dos equips, ja que els locals necessitaven els tres punts per mantenir les distàncies amb els seus perseguidors i els verds volien els tres punts per intentar aspirar a aquesta segona plaça que encara manté el Cirera. El partit tot i jugar-se al camp del Cirera sempre el va dominar el Juventus que va ser l’equip que va fer més per endur-se la victòria i va tenir les millors ocasions de gol. Fruits d’això els visitants es van avançar en el marcador ben aviat, però no van saber sentenciar el matx amb un segon gol. Ens els últims instants de joc el Cirera va reaccionar i se’n va anar a dalt en busca de l’empat, i a falta de tres minuts pel final del partit els grocs van fer l’empat definitiu.

CIRERA 1 – 1 JUVENTUS
CIRERA: Palomino, Martinez, Gerard, Gomez (Manolo), Juan, Coca, Moreno, Diaz, Ito (Raul), Angel (Pereira), Valero.
JUVENTUS: Moreno, Juli, Marco, Alberto, Lopez, Agus, Poli, Rodri, Damian (Isaac), Carles (Graupera).

Victòria còmode del Pla

El Pla d’en Boet va guanyar còmodament a l’últim classificat de la categoria tot i fer un partit bastant fluix. La primera part va estar bastant avorrida i no es van veure gaires ocasions de gol, ja que els grocs no tenien el dia i els visitants per falta de idees i de qualitat. A la represa els mataronins van despertar i sense fer res de l’altre món van aconseguir dos gols, un de Guillen i l’altre de Castillo que havia entrat al segon temps. L’Arenys per la seva part no va inquietar en cap moment la victòria local i durant els noranta minuts de joc no va ser capaç ni de crear una clara ocasió de gol. Amb aquesta victòria l’equip encadena la tercera victòria consecutiva.

PLA D’EN BOET 2 – 0 ARENYS DE MUNT
PLA D’EN BOET: Miguel Angel, Pirri, Caballero, Plaza, Fito, Albert (Castillo), Cruz, Chaco, Guillen, Manel, Gilgado (Cristian).

El Molinos es complica la vida

El Molinos va caure davant el Premià de Dalt (1-3) al seu camp deixant escapar, d’aquesta manera, la possibilitat de pujar unes quantes posicions a la classificació i sortir de la zona perillosa. Els mataronins baixin així a la penúltima posició i hauran d’esforçar-se per evadir les places de descens i el proper rival no és el millor per aconseguir l’objectiu, el Cirera.