Per puntuar defensant no es poden fer errades

El CE Mataró les va cometre a la segona part (3-0)

El CE Mataró va anar a Sant Adrià a intentar frenar un dels equips més forts de la categoria amb un plantejament clarament defensiu, que va funcionar molt bé a la primera part, però que després es va enfonsar a la segona producte d'errades puntuals per manca de concentració.

Joc poc vistós
Des de bon començament el Mataró va treballar molt durament al centre del camp i en defensa per evitar que l'equip blanc-i-blau pogués jugar amb fluïdesa i lluint la indiscutible qualitat individual de la majoria dels seus jugadors que ja havia quedat patent al partit de la primera volta en que van guanyar a Mataró per 1-2.

I va funcionar bé, perquè l'equip local, que només va tenir una ocasió de gol a la primera part en un cop de cap de Pedraza que va aturar Miguel Angel, en molts moments es va veure nerviós i impotent de superar l'entramat groc-i-negre, i dedicant-se únicament a protestar el que ells consideraven joc dur del Mataró.

Errades defensives a la represa
Però el que està clar és que davant d'un equip com l'Espanyol B, que és el màxim golejador de la categoria al seu camp amb 41 gols marcats, s'ha de mantenir la concentració durant els noranta minuts per treure alguna cosa positiva i no va ser així. La picardia de Joan Tomàs va servir per fer pujar el primer gol al marcador i a partir d'aquell moment amb el partit més obert els blanc-i-blaus ja es van poder exhibir.

Al seu davant el Mataró va fer el que va poder, que va ser més aviat poc, ja que l'única ocasió de gol va ser en un xut de falta de Kiku que va sortir fregant el pal, i al final va tornar cap a casa amb una contundent derrota, com l'equip groc-i-negre no patia fora de casa des de feia més de dos anys quan el 22 de febrer havia perdut en partit de 2a Divisió B a Alacant davant l'Hércules pel mateix 3-0.

ESPANYOL B 3 - 0 CE MATARÓ
ESPANYOL B: Biel, Chica, Serrám, Robusté, Toni Lao (Rubén, 81'), Maureta, Marc pedraza, D3e Pablos, Joan Tomàs (Javi Márquez, 71'), Juanma i BUssy (Yagüe, 62').
CE MATARÓ: Miguel Ángel, Fran, Amate, Ballús, Kiku (Manolo, 82'), Sauras (Luismi, 65'), Lucas, POl, Molina, Delmàs i Artur (Charly, 60').
ÀRBITRE: Sr. Gómez Hoyas. Targetes grogues als locals Chica, Serrán, Joan Tomàs, i als visitants Fran (2, expulsat als 89'), Ballús, Kiku, amate, Lucas i Sauras.
GOLS: 58' Bussy (1-0); 65' Marc Pedraza (2-0); 81' Yagüe (3-0).