Empat de la Cerdanyola de penal

La Cerdanyola no va poder vencer el Pomar en un mal partit (1-1)

La Cerdanyola va empatar a casa contra un rival directe per la lluita per la permanència. Els grocs van fer el pitjor partit de la temporada davant un rival molt limitat tècnicament que tant sols es va dedicar a donar pilotades a munt i a corre, tot i que amb tant poc ja em va tenir prou per endur-se un empat i continuar una setmana més fora dels llocs de descens i un punt per sobre de la Cerdanyola.

La primera part va tenir molt poca història, malgrat que la Cerdanyola sortís amb ganes ben aviat se li va contagiar el joc de pilotada llarga del Pomar i els espectadors van estar badallant fins al descans. A la represa la cosa va continuar igual, amb un Pomar destruint joc i amb cap intenció de crear i amb una Cerdanyola incapaç d’imposar un altre ritme de partit més ràpid i de precisió. Tot i això en una d’aquestes pilotes llargues el visitants van treure petroli i es van avançar en el marcador. Amb el 0-1 els grocs ho van seguir intentant, però sense idees i sense crear clares ocasions de perill.

De penal i gracies
El gol de l’empat cerdanyolenc va arribar a falta de deu minuts pel final i va ser gràcies a un penal transformat per Vicaria, ja que pel joc desplegat de cap de les maneres hauria arribat. Amb l’empat en el marcador l’equip va disposar d’un parell de pilotes penjades a l’àrea, però la veterana defensa rival les va saber solbentar i el marcador ja no es va moure més.

CERDANYOLA 1- 1 POMAR

CERDANYOLA: Mario, Porcel (Calvo,45’), Vicaria, Camprubí, Linares, Oscar, Augusto, Uri (Torrejon,73’), Javi Roman (Carlitos,55’), David (Martin,73’),Gavilan (Hugo,65’)
ÀRBITRE: Sr. Romeo Berenguer. Va amonestar amb targeta groga al local Javi Roman i las visitants Gines, Camara, Guillen, Xisco i va expulsar amb doble groga al visitant Megias en el 89’.
GOLS: 65’ Raul (0-1), 79’ Vicaria (1-1) de penal.