Els partits duren més de noranta minuts

El Palamós va remuntar en el temps afegit amb dos gols de cap a la sortida de córner

El CE Mataró ja sense el seu golejador dels darrers temps, Àngel López, traspassat durant la setmana al Premià de Mar, va perdre per segona vegada consecutiva a casa en el temps afegit demostrant una vegada més les seves carències per defensar les pilotes aèries que ja van costar la derrota contra el Santboià i que han costat cedir els tres punts al Palamós, en un partit en el qual l'equip groc-i-negre només va xutar entre els tres pals en la jugada del gol que a més va ser de penal.

El Mataró s'avança sense haver xutat a porteria
Des de bon començament es va veure que el Mataró, amb un punta poc incisiu com és Luismi, tindria moltes dificultats per traspassar la sòlida tanca defensiva de l'equip palamosí que tenia un eix infranquejable amb Toni Lima i Gallardo, dos jugadors experimentats i de gran envergadura. Però quan l'equip groc-i-negre no havia xutat encara a porteria, i ja havia patit un ensurt quan el col·legiat va anul·lar per orsai un gol a Serrano, sense que el seu auxiliar hagués aixecat el banderí, va arribar el primer gol local, quan l'àrbitre si que va fer cas de l'altre auxiliar i va assenyalar un clar penal que va transformar Kiku.

Poc després va venir un altre ensurt dins l'àrea local quan Dani Martí va rematar de cap obligant a Miguel Àngel a fer una gran aturada. A l'altra banda el control de la defensa visitant era absolut i cap dels atacants locals era capaç d'inquietar Bayona.

El Palamós sap esperar el seu moment
A la represa tot va continuar igual, amb el Palamós esperant al darrere, si feia falta tallant amb duresa les accions locals, i amb el Mataró impotent per crear cap situació de gol, com en un contraatac clar en que Molina lentíssim no va arribar ni a xutar ni a centrar.

Manel Moya ho va intentar fent entrar Charly, Delmàs i Pacheco, però a part d'alguna internada del primer per l'extrem que no va trobar rematador, pocs canvis es van notar, i en canvi l'equip visitant va saber esperar la seva oportunitat i després d'una aturada de Miguel Àngel que l'àrbitre va convertir en un protestat córner, va arribar el gol de l'empat marcat pel mataroní Dani Martí, i quan aleshores es va trencar el partit en els cinc minuts de temps afegit i en un altre córner es va consumar una altra decepció per a la cada vegada més reduïda afició groc-i-negra que per segona jornada consecutiva veia com es perdia un partit en temps afegit i a pilota aturada, i amb l'eix central que tan bé va funcionar la temporada passada, format per Manolo Jiménez i Ballús, a la banqueta.

CE MATARÓ 1 - 2 PALAMÓS
CE MATARÓ:
Miguel Ángel, Fran (Charly 60'), Jose, Kiku, Amate, Lucas, Sauras, Pol, Luismi (Àlex Delmàs 68'), Molina (Pacheco 85') i Artur.
PALAMÓS: Bayona, Gallardo, Villa, Santi Celaya (Litus 33'), Deu (Patri 46'), Toni Lima, Serrano (Casagran 56'), Dani Martí, David Suàrez, Boxy i Joselu.
ÀRBITRE: Sr. Aguilera Hernando. Targetes grogues a Miguel Ángel, Jose, Sauras i Molina del Mataró i a Litus, Patri, Casagran, Dani Martí i Joselu del Palamós.
GOLS: 26' Falta comesa sobre Molina que el col·legiat inicialment assenyala fora de l'àrea, però que a instàncies del seu auxiliar converteix en el que era clar penal, que transforma KIKU RIMBLAS (1-0); 91' A la sortida d'un córner forçat pel propi jugador Dani Martí remata de cap (1-1); 99' A la sortida d'un altre córner remata de cap Casagran (1-2).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol