Àngel López deixa el CE Mataró inesperadament

El golejador ha fitxat pel Premià, el club que el va formar

Àngel López, un dels referents del CE Mataró a les últimes temporades, va fitxar dimecres pel Premià. El golejador torna al club que el va veure néixer com a jugador inesperadament, en una temporada estranya per l’equip groc-i-negre que ha vist com per la seva banqueta passaven en pocs mesos tres tècnics.

Ara s’acomiada el que va ser un dels artífex de la consecució de la Copa RFEF la passada temporada, i ho fa per la porta del darrera. Tot apunta a desavinences entre club i jugador, que torna a casa, a Premià, per ajudar l’equip en el seu objectiu de jugar la pròxima temporada a Tercera Divisió. Àngel marxa amb “molt bons records” de la seva etapa al Mataró, una època que recordaran també els aficionats groc-i-negres.

Insistència del Premià
El Premià s’havia fixat com a objectiu fitxar Àngel, que ja va estar a un pas de deixar Mataró el passat mes de desembre. Finalment, el club groc-i-negre va decidir no deixar escapar el golejador i es va acordar continuar amb el contracte fins a concloure la temporada però aquests últims dies la situació ha canviat.

La insistència del Premià per fer-se amb els serveis del jugador, el fet que Àngel hagués demanat la baixa al desembre i la decisió del club de vendre el jugador han precipitat la seva sortida. “El club ha cregut oportú vendrem ara”, afirma Àngel qui tenia pensat acabar la temporada com a jugador groc-i-negre, encara que torna a casa per iniciar una nova etapa de la seva carrera. Per la seva part, la versió del president del CE Mataró dista de la del jugador. Francisco Gonzálo afirma que el jugador “tenia moltes ganes de marxar i ha marxat” i nega l’existència de qualsevol problema, tot i que al desembre es va decidir que el jugador acabaria la temporada.