Remuntant sota la pluja

Àlex Delmàs surt de la banqueta i marca el gol del triomf

El CE Mataró, que continua amb baixes ja que tot i reaparèixer Molina ara és Jonathan el que s'afegeix a Àngel López i Pacheco, va aconseguir un valuós triomf al Prat remuntant el gol inicial dels locals en una bona segona part.

Manel Moya va sortir amb un plantejament de certa contenció, amb quatre defenses i amb Manolo Jiménez de pivot defensiu per davant d'ells, amb Sauras, Pol i Artur al centre del camp i amb Luismi i Molina en punta. Però ben aviat, i després d'uns primers minuts de tempteig, va ser el Mataró amb un bon treball del homes del centre del camp, el que va agafar el control del partit, dominant la situació i apropant-se amb perill a la porteria local, com en una acció en que Molina va marcar però l'àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc.

Però en la jugada posterior i en el contraatac del Prat va arribar el primer gol fruit d'un excel·lent xut del jove Enric Palet des de fora de l'àrea davant del qual res va poder fer Miguel Àngel. El Mataró va reaccionar bé a l'impacte i Sauras, Molina i Luismi van tenir bones oportunitats de gol ben neutralitzades per porter local i també a l'altre banda, en uns moments en que el partit estava molt obert, Rubio va tenir una bona ocasió de gol que va ser ben aturada pel porter groc-i-negre.

Gol psicològic de Pol
A la represa, i quan ja havia començat a ploure, el Mataró va sortir amb força i pràcticament a la primer jugada d'atac va arribar el gol de l'empat que va premiar el magnífic partit que va fer Agustí Pol al centre del camp.

A mesura que la pluja anava guanyant en intensitat el Mataró es va anar fent amo de la situació i primer en un cop de cap de Luismi sol davant del porter que va sortir per damunt del travesser i després en un xut de Pol aturat per Víctor, s'hauria pogut avançar, però novament en un contraatac, va estar a punt de capgirar-se la situació quan Comas va engaltar un altre xut potentíssim que en aquesta ocasió, per sort mataronista, va anar a estavellar-se al travesser.

Àlex Delmàs sentencia només sortir al camp
Era evident que el Mataró, no es conformava amb l'empat i volia recuperar els punts perduts davant del Santboià i ho va aconseguir de forma ben curiosa, ja que quan s'havia produït una falta al vèrtex esquerra de l'àrea local, i mentre el joc estava aturat es va fer el canvi d'Artur per Àlex Delmàs. Aquest va anar tranquil·lament cap a la posició de la falta i en la primer pilota que tocava la va acaronar amb el seu peu dret per ficar-la per tot l'escaire lluny de l'abast del porter local.
Després i fins al final del partit el Mataró es va dedicar a defensar amb ordre el seu avantatge i tot i passar alguns moments d'inquietud ho va aconseguir sumant tres punts de gran valor.

PRAT- CE MATARÓ 1-2
PRAT:
Víctor, Moreno, Xavi Valls, Gallego, Comas (Paralejo 76'), Carlitos (Raul Vates 70'), Ivi, Àlex Pérez, Palet, Benja (Israel 54'), Miguel Rubio.
CE MATARÓ: Miguel Ángel, Fran, Amate, Kiku (Ballús 78'), Manolo Jiménez (Lucas 46'), Jose, Sauras, Pol, Luismi, Artur (Àlex Delmàs 66') i Molina.
ÀRBITRE: Sr. Montero Esteban. Targetes grogues a Amate, Jose, Pol i Artur del Mataró.
GOLS: 28' Palet rep una pilota deu metres fora de l'àrea, n'avança un parell i engalta un xut molt potent i col·locat que entra per tot l'escaire (1-0); 47' Sacada de banda llarga de Kiku Rimblas sobre l'àrea que pentina Molina i remata a la frontal de làrea petita i venint des del darrere AGUSTÍ POL (1-1); 68' Falta al vèrtex esquerra de l'àrea local i ÀLEX DELMÀS la col·loca per l'escaire (1-2).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol