El Cirera segueix sumant i la Juventus sembla que perd el tren

El partit del Pla d'en Boet es va haver de susprendre

Després d’aquesta jornada tots els equips matarponins segueixen igual, el Cirera continua sent segon , és a dir amb llocs d’ascens, el Boet es queda a la zona mitja amb un partit menys, mentre que els Molinos continua estant per la zona baixa ben a propo dels llocs de descens. El Juventus per la seva part continua a la zona mitja alta, però amb al derrota d’aquesta setmana amb un rival directe ja es queda molt lluny de les dues places d’ascens.

CIRERA – SANT POL 1-0
CIRERA:
Palomino, Martinez, Gerard, Gomez, Juan, Coca, Moreno, Diaz, Ito, Mena, Valero.
El Cirera va aconseguir una important victòria que fa que els grocs consolidin més la segona plaça i que un rival directe com el Sant Pol encara quedi una mica més lluny.
El partit va estar molt igualat i tots dos equips van demostrar perquè estan a la zona alta. Tot i això els mataronins van ser els que van buscar la victòria amb més ganes i van disposar de més ocasions de perill. Malgrat gaudir de tantes ocasions els Grocs només van ser capaços de fer un gol i van guanyar per la mínima patint una mica en els últims instants de partit.

JUVENTUS – PINEDA 1-2
JUVENTUS:
Moreno, Agus, Martin (Graupera), Alberto, Javi (Isaac), Carles, Juan Carlos (Enrique), Rodri, Rimblas, Damian (Poli), Edu.
El Juventus va perdre a casa contra el Pineda en la que potser va ser l’última oportunitat d’enganxar-se a la lluita per l’ascens. El partit va estar molt igualat i qualsevol dels dos equips es podria haver endut el gat a l’aigua, però malgrat això els verds no van fer ni molt menys el seu bon joc habitual.
El Juventus va marcar primer en el minut dotze de joc i semblava que d’aquesta manera encarrilava el matx, però el Pineda no es va fer enrera i a falta de tres minuts pel final del primer temps va fer l’empat.
A la segona part tots dos equips van tenir opcions d’endur-se els tres punts, però va ser el Pineda l’únic equip que va marcar al aprofitar un error infantil de la defensa verda que els hi van donar els tres punts.

PLA D’EN BOET – CANET suspès
El partit entre el Pla’den Boet i el Canet no es va poder jugar ja que l’àrbitre del partit no es va presentar a l’hora acordada per l’inici del matx. El Col·legiat va arribar una hora i quart més tard i tots dos equips van decidir jugar el partit un altre dia.

Classificació: Santvicentí 58; CIRERA 47; Pineda 43; Sant Pol 40; Tiana 36; Arenys de Mar 35; JUVENTUS 34, Vilassar de Dalt B i Calaf 33; Llavaneres 31; Canet i PLA D’EN BOET 30; MOLINOS 25; Premià de Dalt 24; Argentona 22; Cabrils 21; Badalona Sud 17; Arenys de Munt 13.