La Cerdanyola fa el millor partit de la temporada i surt del descens

CERDANYOLA – TOSSA 3-0

La Cerdanyola va golejar a un dels aspirants a l’ascens en el que fins ara ha estat el seu millor partit de la temporada. Aquesta victòria fa que l’equip groc surti de la zona de descens.

Els locals van ser molt superiors al rival en tot moment i el Tossa només va poder para l’allau de joc groc a base de duresa i accions violentes. La primera part va estar molt animada i la Cerdanyola va gaudir de fins a quatre ocasions clares de gol, però aquest no va arribar i es va arribar al descans amb empat a zero.

A la represa la cosa va seguir igual i als deu minuts Porcel ja va fer el primer gol cerdanyolenc. Aquest fet encara va descentrar més al Tossa que pocs minuts més va veure com es quedava amb dos homes menys. Amb la superioritat numèrica els grocs van poder jugar a plaer i van fer dos gols més que van sentenciar el matx. Al final del partit el mal perdre dels jugadors visitants va desencadenar una petita tangana en el túnel de vestuaris.

CERDANYOLA – TOSSA 3-0
CERDANYOLA:
Carlos, Porcel, Albert, Vicaria, Linares, Oscar (Bustos,71’), Augusto, Uri, Hugo (Calvo,80’), David (Matias,8 5’), Carlitos.
ÀRBITRE: Sr. Bayón Martrín. Va amonestar amb targeta groga als locals Linares, Uri, Bustos i las visitants Nacho, Tisera. Va expulsar amb vermella directa al visitant Marcos al 31’ i amb doble groga al visitant Cebolla en el 58’.
GOLS: 52 Porcel (1-0), 70’ Linares (2-0), 90’ Bustos (3-0).

Allunyant-se del descens
La Cerdanyola gràcies aquesta última victòria surt de la zona de descens tot i que encara li queda molta feina per fer per allunyar-s’hi del tot. El Vilassar de Dalt continua lluny d’aquesta zona encara, però haurà d’espavilar si no vol patir al final de temporada. El Taradell ara és el líder de la categoria després de guanyar a casa al que era fins ara el líder, el Caprabo.
Classificació: Taradell i Caprabo 45; Canovelles 43; Tossa 41; Sant Cugat 37; Bellavista i Mollet 34; L’Escala 33; Sants 31; Sant Cristòfol i Vilassar de Dalt 30; Montcada 27; CERDANYOLA i Vic 25; Pomar 23; Ripoll 18; Farners i Roses 16.