El Cirera no falla i la Juventus obté un gran triomf

El Pla d'en Boet va caure al camp del Premià de Dalt

ARENYS DE MAR – CIRERA 0-1
CIRERA:
Palomino, Martinez, Gerard, Gomez, Juan, Coca, Moreno, Diaz, Ito (Benja), MENA, Valero.
El Cirera va aconseguir una important victòria al camp d’un dels equips de la part alta que li permet seguir en la segona plaça i agafar més distància respecte al tercer classificat.
La primera part va estar molt igualada i tots dos equips van demostrar el perquè de la seva situació en la lliga, tot i això van ser els grocs els que van disposar de les ocasions més clares, però el marcador no es va moure.
A la represa els locals van sortir més apagats i donaven per bo el punt, al contrai que els cirerencs que van ser els que van anar a buscar els tres punts des del primer minut del segon temps. Fruits d’això els grocs van disposar de moltes ocasions, fins a dues que es van estavellar al pal que podien haver fet que els mataronins haguessin una victòria més còmoda. Però la victòria no es va certificar fins a l’últim minut de joc quan Valero feia l’únic gol del partit i donava els tres punts merescuts pel Cirera.

PREMIÀ DE DALT – PLA D’EN BOET 1-0
PLA D’EN BOET:
Miguel, Guillen, Cristian (Dani), Pirri, Pajuelo, Manel, Diego, Chaco, Pera, Fito, Gilgado (Albert).
El Pla d’en Boet va perdre en el camp del Premià en un partit que es va diputar en un camp enfangat on era gairebé impossible la pràctica del futbol. Fet que va estar a punt de fer suspendre el matx, però l’àrbitre del partit el va fer jugar.
La primera part va ser una mica de tempteig i tots dos equips van jugar a veure-les venir al darrera i jugant de forma directa.
En canvi a la segona part tots dos equips van començar a buscar la victòria amb més èmfasi i es van poder veure més ocasions de gol, sobretot a pilota parada. Tot i de gaudir de tres o quatre els grocs no van ser materialitzar-ne cap, en canvi a falta de 25 minuts pel final els locals aconseguien el gol d ela victòria en una jugada afortunada que a la postres els hi donaria els tres punts. Malgrat al derrota l’equip encara està molt lluny de la zona perillosa i té molt de marge d’error.

SANT POL – JUVENTUS 1-3
JUVENTUS:
Moreno, Juli (Graupera), Martin, Alberto, Lopez, Juan Carlos, Rodri, Guanyabens, Damian, Marc, Edu.
El Juventus va aconseguir una victòria molt important al camp del quart classificat, en un partit que va ser molt més fàcil de l’esperat i que l’acosta una mica més al somni de l’ascens.
Els verds van ser molt superiors en tot moment a un Sant Pol que ni jugant a casa va demostrar en cap moment el perquè de la seva bona posició a la lliga. La primera no va tenir gaire cosa, tant sols dos o tres xuts per part dels verds, tot i que aq falta de cinc minuts pel final Edu feia el primer gol verd.
A la segona part només començar Damian feia el segon gol de falta directa i posava sorra de pel mig en el marcador. A partir d’aquí els verds van jugar a plaer i podien haver fet quatre o cinc gols més, però el que si va pujar al marcador va ser el gol dels locals a falta de vint minuts pel final. Tot i encaixar aquest gol els verds no es van posar nerviosos i van tenir controlat el partit en tot moment, i més encara quan Guanyabens feia el tercer a falta de cinc pel final i sentenciava el partit.