Molinos i Pla d'en Boet s'apropen a la zona perillosa

CIRERA – TIANA 2-0
CIRERA:
Palomino, Gerard, Martinez, Gomez, Juan, Coca, Moreno (Ito), Diaz, Seco, Valero (Teja), Raul (Mena).
El Cirera va aconseguir una treballada victòria a casa davant un rival molt dur i que molts copa va actuar amb excessiva agressivitat. El partit no va ser gaire vistós, ja que cap dels dos equips va crear gaires ocasions de gol, tot i això l’únic equip que va intentar jugar a futbol va ser el Cirera.
Els grocs van aconseguir els a la segona part tot i jugar amb un home menys per la rigorosa expulsió de Gerard a la primera part. Els gols van ser obre de Coca i Diaz, amb aquesta victòria el Cirera es torna a posar segon amb ganes de retallar distàncies amb el líder.

JUVENTUS – ARENYS DE MAR 2-1
JUVENTUS:
Marc, Graupera (Martin), Agus, Marco, Isaac (Javi), Alberto, Juan Carlos (Damian), Rodri, Carles, Edu, Marc.
El Juventus va guanya a casa a l’Arenys en un partit vibrant i disputat que podia haver-se endut qualsevol dels dos equips. Tot dos equips van jugar a l’atac i va crear moltes ocasions de gol. Els visitants van ser els primers que van marcar i més tard van fallar un penal que hauria estat el 0-2 que ja hauria decantat una mica el matx, però l’Arenys va fallar el penal i a la jugada següent els verds van fer l’empat. Aquest fat va donar molta moral als locals que pocs minuts capgiraven el marcador i posaven el resultat que a la postres seria definitiu. Amb aquesta victòria el Juventus és setè, l’equip verd té ara tres partits amb rival de la zona alta que de guanyar-los es podria acostar als llocs d’ascens.

SANTVICENTÍ – PLA D’EN BOET 6-2
PLA D’EN BOET:
Miguelangel, Cristian, Caballero, Pirri, Pajuelo (Gilgado), Albert (Pera), Manel, Chaco (Guillermo), Castillo, Dani, Fito, Diego.
El Pla d’en Boet no va poder fer res al camp del líder i va perdre per golejada després de fer masses regals a un Santvicentí que es manté fer en el liderat.
Els grocs no van sortir gaire concentrats tot i jugar al camp del líder i en els primers vint minut ja van encaixar tres gols consecutius, aquest fet va condicionar molt el partit i va fer que els del Pla anessin a remolc tot el partit. Tot i això la primera part va acabar 4-2. A la segona part els locals van fer dos gols més, tot i està el partit va haver-hi molta tensió i crispació en el camp el que va provocar les dues expulsions del partit, una per cada banda.

MOLINOS – CALAF 1-1
MOLINOS:
Jesus, Jose Luis, Junajo (Andorrà), Rafa, Nani, Palma (Morales), Mrc, Sito (Luis), Ventura, Aitor, Sergio (Lima).
Els Molinos vam empatar a casa en un partit molt travat i disputat davant un rival de que al igual que els mataronins intenten sortir de la zona perillosa. Els locals van començar dominant el partit, però van ser els visitants els que van obrir primer el marcador mitjançant un contraatac. A partir d’aquí el Calaf va començar a perdre temps reiteradament amb la permisivitat de l’àrbitre del matx, cosa que va fer que als locals els hi costés molt entrar en el partit. Tot i això a la segona part els blanc i blaus van fer l’empat i podien haver-ne fet algun més si l’àrbitre no hagués fos el protagonista del matx en els últims minuts.

UD MOLINOS - CALAZ GRAMENET 1-1 ?MOLINOS: Jesús, José Luis, Juanjo (Andorrà), Rafa. Nani, Palma  (Morales), Marc, Sito (Luis), Ventura, Aitor (Morales), Sergio (Lima). ?Partit difícil entre dos equips que miren de sortir de la zona  perillosa. Van començar dominant els locals però un conttraatac dels  visitants va portar el primer gol i van haver de patir molt el  Molinos per empatar. L'àrbitre que va permetre tot tipus de protestes  als de Calaz que van aturar el joc contínuament i el fort vent van ser protagonistes

Classificació: Santvicentí 54; CIRERA 41; Sant Pol 40; Pineda 38; Tiana 33; JUVENTUS i Arenys de Mar 31; Canet 30; Llavaneres i Calaf 27; PLA D’EN BOET 24; MOLINOS 23; Premeià de Dalt i Argentona 21; Cabrils 17; Badalona Sud 11; Arenys de Munt 11.