Victòria balsàmica de la Cerdanyola a casa

CERDANYOLA 6 – 1 FARNERS

La Cerdanyola va aconseguir una balsàmica victòria a casa per golejada davant un rival directe per evitar el descens. Els grocs es van mostrar molt superiors davant un fluix rival que tot i avançar-se de penal no va poder fer res per evitar que els grocs empatessin al minut. Abans d’arribar al descans Hugo va capgirar al marcador.

La segona part va ser un vendaval de bon joc i de gols per part de la Cerdanyola que en total en va fer sis, però podrien haver-ne estat molts més. A més cal destacar els minuts jugats per Carlitos nou fitxatge de l’equip mataroní procedent del Badalona. A més a més aquesta setmana els grocs també han fitxat a Jose Porcel del Rubí B. Amb aquest dos fitxatges es tanca la plantilla que d’aquí fins a final de temporada intentarà un cop més salvar la categoria.

CERDANYOLA: Mario, Martin, Albert, Vicaria, Linares, Oscar, Augusto, Calvo (Calero,80’), Hugo (Gavilan,60’), David, Bustos (Carlitos,70’).
ÀRBITRE: Sr. Haro Torrijos. Va ensenyar tant sols dos targetes grogues als locals Linares i Augusto.
GOLS: 5’ de penal Cucho (0-1), 6’ David (1-1), 42’ Hugo (2-1), 57’ David (3-1), 62’ Gavilan (4-1), 85’ Augusto (5-1), 90’ Albert (6-1).

Classificació de Territorial Preferent Grup 1

El femení de la Cerdanyola trenca la seva ratxa de victòries
Les noies de la Cerdanyola van veure trencada la seva ratxa de victòries en el camp de l’Alzamora on tant sols van poder empatar a dos. Les grogues no van entrar en cap moment en el partit i van donar masses facilitats a les rivals. Totes dues parts van acabar amb el parcial d’empat a un gols. Van jugar: Mar, Lala (Sofia) , Maika (Mari Mar), Sara, Busta, Jesi, Sole, Paula, Flores, Dori, Valero.