El Cirera recupera la tercera posició

Boet i Juventus perden mentre que el Molinos empata a camp del segon classificat

En aquesta última jornada l’únic equip de la ciutat que va aconseguir els tres punts va ser el Cirera, que d’aquesta manera s’acosta un altre cop a la segona plaça. El Boet i el Juventus van perdre els seus dos desplaçaments i continuen a la zona mitja, a l'igual que els Molinos que van empatar al camp del segon. Per la seva banda el Santvicentí continua encadenant victòria rera victòria i és el líder indiscutible.

ARENYS DE MUNT 0 – 3 CIRERA
CIRERA: Palomino, Gerard, Manolo, Gómez (Abel), Juan, Moreno (Coca), Díaz, Martínez, Raul (Diego), Seco, Valeo.
El Cirera va sumar una còmoda victòria al camp de l’Arenys de Munt, penúltim classificat i recupera la tercera posició. El grocs es van mostrar molt superiors als locals que no van ser capaços de crear ni una ocasió de gol en tot el partit. A la primera part, el partit ja es va decidir gràcies als dos gol del Cirera obra de Raul i de Valero. A la segona part el Cirera sense fer un partit molt espectacular es va dedicar a aguantar al pilota i a fer algun gol més, però sense esforçar-s’hi molt, davant un rival entregat. A falta de quinze minuts pel final, Diego va fer el tercer i últim gol del partit.

TIANA 3 – 0 JUVENTUS
JUVENTUS: Moreno, Agus, Martin (Dalmau), Marco, Isaac (Graupera), Javi, Poli, Damian, Alberto, Edu, Rimblas.
La Juventus va perdre al camp del Tiana en un partit molt igualat que no es va decidir fins al final tot i el clar 3-0 final. La primera part va estar molt igualada, però els verds continuen amb la seva mala punteria de cara a gol que tenen setmana rera setmana i van ser incapaços de fer un gol, tot i les moltes oportunitats que van tenir. En canvi el Tiana sí que va veure porta i va marxar al descans amb avantatge. A la segona part, la tònica va ser la mateixa, la Juventus falla de cara a porta i el Tiana aprofitant les seves oportunitats. L’últim gol dels locals va arribar en el descompte posant el 3-0 final, resultat que reflecteix el bon joc verd realitzat.

CALAF 4 – 2 PLA D’EN BOET
PLA D’EN BOET: Jose, Cristian, Pepe, Pirri, Pajuelo, Albert, Mane, Chaco, Diego, Dani, Castillo.
El Pla d’en Boet va perdre al sempre difícil camp del Calaf després de fer dues parts ben diferents. La primera part dels grocs va ser molt bona i fins a dos vegades van empatar el matx després d’anar per sota en el marcador. En canvi a la segona part l’equip va perdre gas i es va mostrar com un equip molt vulnerable i sense capacitat de reacció. Els locals sense fer un bon futbol van materialitzar dues de les poques ocasions que van tenir i es van endur els tres punts que els allunyen de la zona complicada de la classificació.