Falta encert de cara a gol

Jose Torrejon recala a les files dels grocs després de provar amb el Mataró

La Cerdanyola va perdre al camp del Canovelles, quart classificat en un partit molt igualat on tots dos equips van jugar a l’atac sense miraments. La victòria es va decantar pel bàndol local pel seu major encert de cara a porta i algun que altre error en la porteria groga. La primera part va estar molt igualada i tots dos equips van tenir força ocasions per haver marxat al descans amb un empat a dos o tres gols, malgrat això en el primer temps només es va veure un gol i va ser favorable al Canovelles.

A la represa els grocs es van llançar a l’atac en busca de l’empat i el posterior gol que els donés la victòria, però els davanters grocs van continuar errant ocasions i l’empat no arribava. En el minut noranta els locals mitjançat un rebot van fer el 2-0 que semblava definitiu, però a la jugada següent Calvo va reduir la diferències. En l'última jugada del matx els grocs van disposar d’un tir lliure indirecte que podia haver suposat el gol de l’empat. Aquesta setmana l’equip ha donat la baixa a quatre jugadors de la plantilla i ha fitxat Jose Torrejon, jugador format a la cantera de la Gramenet que fins fa dues setmanes s’entrenava amb el primer equip del CE Mataró, equip que va desestimar el seu fitxatge.

Canovelles 2 - 1 CERDANYOLA
CERDANYOLA:Mario, Augusto, Albert, Vicaria, Linares, Oscar, Uri, Hugo (Calero,65’), David, Bustos (Calvo,62’), Gavilan (Cristian,75’).
Àrbitre:Sr. Company Jímenez. Va amonestar amb targeta groga als locals Romo, Victor, Maquina, Cuadros i als visitants Augusto i Vicaria.
Gols: 28’Aron (1-0), 90’ Aniceto (2-0), 92’ Calvo (2-1).