Partit poc vistós al Mini-Estadi

Barça C i Mataró empaten a zero en el partit ajornat de la primera volta

El CE Mataró i el Barça C van tancar per fi la primera volta empatant a zero gols en aquest partit que havia estat ajornat per la pluja el dia 8 de gener, que s'havia de jugar el dia 1 de febrer però va ser novament ajornat pel partit de la Selecció Catalana Amateur i que el dimecres dia 8 de febrer va haver d'endarrerir mitja hora el seu inici degut amb uns problemes amb els focus del Mini-estadi. El partit no va ser massa vistós com si els dos equips només volguessin treure's el compromís del damunt i va acabar amb l'empat sense gols que era el resultat més compatible amb aquesta forma de jugar dels dos equips.

El domini territorial va ser del jove equip blaugrana però la defensa groc-i-negra va controlar molt bé la situació sense que Miguel Àngel passés per massa moments de perill. El Mataró esperava al darrere intentant algun contraatac, però també va faltar velocitat i definició en els darrers metres per tal de poder sorprendre la defensa local. El més remarcable veure com la defensa mataronina va recuperant la seguretat que va demostrar la temporada passada. Ara falta que l'atac recuperi l'olfacte de gol.

BARCELONA C 0 - 0 CE MATARÓ
BARÇA C: Montero, Llamas, Borrego, Ramon, Marc Crosas (Ismael 77'), Ghilberto, Carroza (Víctor Vàzquez 45'), Javito, Sastre (Marc Martínez 63'), Pedro.
CE MATARÓ: Miguel Àngel, Jonathan, Jose, Kiku, Manolo Jiménez (Lucas 73'), Amate, Sauras (Lluís 64'), Pol, Luismi (Pacheco 80'), Artur i Charly.
ÀRBITRE: Sr. Bergada Braña. Va ensenyar targetes grogues a Montero i Sastre dels locals i a Amate, Sauras i Lucas del Mataró.