Derrota inesperada de la Cerdanyola

El Sants aprofita els errors dels mataronins (1-2)

La Cerdanyola va patir a casa una derrota inesperada que el deixa un altre cop en llocs de descens. Els grocs van veure truncada la seva bona ratxa de joc i resultats al Municipal de Cerdanyola davant un Sants que va aprofitar a la perfecció els errors dels locals.

La primera part del partit va ser de clar domini cerdanyolenc, i l’equip va disposar de fins a cinc bones ocasions de gol per avançar-se en el marcador, però els davanters groguencs no van estar encertats i el marcador no es va moure. A la represa, el Sants, als pocs minuts, es va avançar gràcies a una badada defensiva dels grocs. Això va descentrar als grocs que van veure com sis minuts després ja perdien per 0-2. A partir d’aquest moment la Cerdanyola es va llançar a l’atac, però sense massa idees, ni amb molta convicció i tant sols va ser capaç d’escurçar el marcador gràcies a una diana d’Hugo a vint minuts pel final. Al final del partit es va poder veure al mister molt enfadat amb els seus jugadors per les errades i el poc poder de reacció que va mostrar l’equip.

CERDANYOLA 1 - 2 Sants
Cerdanyola: Mario, Martin (Carlos,60’), Albert, Camprubí, Linares, Oscar (Calvo,60’), Augusto, Uri, David (Hugo,60’), Bustos (Calero,57’), Gavilan (Cristian,66’).
Àrbitre: Sr. Parralejo Sánchez. Va amonestar amb targeta groga als locals Albert, Uri, i als locals Agustin, Israel, Joao, Juanmi, Ivan. També va expulsar amb vermella directa al Camprubí al 93’.
Gols: 0-1 Joao (0-1), 58 Jose Luis (0-2), 70’ Hugo (1-2).