El CE Mataró cau a Vilanova però ven cara la seva pell

Una gran diana de Sellarès va donar als locals els tres punts

El CE Mataró va plantar cara davant un dels equips més potents de la categoria, que va fer valer el seu gran potencial a la davantera per aprofitar millor una de les poques oportunitats que es van presentar durant un partit que va ser més tosc que no pas espectacular.

Manel Moya, que tornava a un camp que coneixia bé per la seva estada allà, va fer debutar els dos darrers fitxatges (Amate del Reus i Luismi del Vilafranca), un al darrere i l'altre davant, i el Mataró va donar sempre la cara davant d'un equip de gran qualitat al qual no va deixar fer el seu joc, i així la primera meitat va ser molt travada, amb moltes interrupcions i sense que cap dels dos equips pogués control·lar el partit ni pogués tenir clares opcions de gol. Si de cas podríem citar dues del Mataró, una a l'inici amb una sèrie de rebots després d'una falta que van portar la pilota al pal de la porteria local i una altra cap al final a peus de Sauras.

A la represa, el gol dels locals
A la represa els vilanovins van tenir la sort de marcar ben aviat en una de les poques jugades ben trenades que van poder lligar i que va culminar un dels seus golejadors. Després el partit va tornar a la mateixa tònica de la primera part, fins que amb l'expulsió de Víctor Duran el partit es va trencar, amb un Mataró bolcat, que va disposar d'un parell de bones ocasions en dos xuts d'Artur i amb un Vilanova jugant al contraatac i que va tenir les més clares del partit, ja en temps afegit, a peus de Santi Triguero que en aquesta oportunitat, a diferència del partit de la primera volta en que va signar un "hat-trick", va fallar estrepitosament.

VILANOVA 1 - 0 CE MATARÓ

VILANOVA:Manel, Javi González (Nefta, 33'), Valldosera, Víctor Duran, Alquézar, Boira (Alfopnso, 10'), Juanje, Gimeno, Sellarès, David Àvila (Iván, 74') i Triguero.
CE MATARÓ:Miguel Ángel, Jose, Amate, Ballús, Jonathan, Lucas (Pacheco, 63'), Sauras (Charly, 47'), Pol, Luismi, Delmàs i Artur.
GOL: 53' Bona jugada de l'atac local que culmina Marc Sellarès (1-0).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol