La Cerdanyola veu truncada la seva bona ratxa

L'equip mataroní després d'aquesta derrota torna està en llocs de descens

La Cerdanyola va perdre al camp del Sant Cugat, el quart classificat després de fer una molt bona primera part marxant al descans amb el marcador a favor, però que a la segona part es va veure superada.

El partit va començar molt boig i en el minut sis el marcador ja era d’empat a un gols, primer es van avançar els grocs, però al cap de tres minuts els locals van fer l’empat. Amb l’empat en el marcador la Cerdanyola va ser l’equip que tenia la possessió de la pilota i les millors ocasions, fruit d’això Carlos va fer el 1-2 abans d’arribar al descans.

A la represa les coses van canviar, i els locals van avançar les línies en busca de l’empat, tot i no crear gaire perill van capgirar el marcador al aprofitar dos errors individuals de la defensa mataronina.
Amb el 3-2 els grocs es van llançar a l’atac per aconseguir almenys un punt, però amb la defensa avançada els locals van fer el quart gol al contraatac a falta de quinze minuts pel final i van sentenciar el matx.

Tot i aquesta derrota l’equip va mostra una molt bona cara i si no arriba a ser pels errors puntuals l’equip hauria aconseguir puntuar en el camp d’una dels equips punters de la categoria.

SANT CUGAT – CERDANYOLA 4-2
CERDANYOLA: Mario, Carlos, Albert, Camprubí, Linares, Oscar (Vicaria,80’), Augusto, Uri (Calvo,60’), David (Calero,75’), Bustos, Gavilan.
ÀRBITRE: Sr. Rubio Ponsati. Va amonestar amb targeta groga als locals Cesar, Izarbe, i las visitants Augusto, David, Camprubí i Bustos.
GOLS: 3’ Gavilan (0-1), 6’ Aguilar (1-1), 36’ Carlos (1-2), 57’ Izarbe (2-2), 63’Aguilar (3-2),75’ Nando (4-2).