S’ha de superar un Rubí en hores baixes

El Mataró només ha estat capaç de guanyar un cop en les cinc visites dels rubinencs

El CE Mataró rep diumenge a la tarda el Rubí, un dels equips de la categoria que havia militat a la 2a Divisió B. La temporada passada el CE Mataró, en un dels primers partits del campionat, només va empatar a 2 davant dels rubinencs, ja en temps afegit i amb gol de Lucas Viale.

L’historial és aquest:
2004-05 Mataró- Rubí 2-2
1997-98 Mataró- Rubí 5-1
1985-86 Mataró- Rubí 0-0
1984-85 Mataró- Rubí 0-1
1983-84 Mataró- Rubí 2-2

Com es pot veure el balanç no és massa bo, amb una sola victòria groc-i-negra en cinc partits. Esperem que el balanç es comenci a capgirar el diumenge, sobretot veient que el moment d’aquell equip no és massa bo com ho indica l'1-4 rebut el passat diumenge davant del Barça C i que no guanyen des del 20 de novembre, i que a la primera volta el Mataró va guanyar a Rubí per 1-2. Els rubinencs de tota manera són un equip perillós fora de casa on han guanyat tres partits (FE Figueres, Palamós i Santboià) i els de Manel Moya faran bé de sortir a jugar amb la màxima intensitat per tal de continuar amb la bona ratxa encetada.

Barça C - Mataró, el dia 1
El dimecres dia 1 de febrer a les 19 hores es jugarà al Mini-Estadi el partit ajornat en el seu dia i corresponent a la darrera jornada de la 1a volta entre el Barça C i el CE Mataró.