El Cirera perd el segon lloc

Els altres tres equips mataronins continuen a mitja taula malgrat la derrota del Molinos i la Juventus

El Cirera després d’haver empatat al camp del Premià ha vist com el Sant Pol li ha arrabassat el segon lloc de la classificació. Els altres tres equips mataronins es troben a la zona mitja de la classificació, tot i que els Molinos és el que estar més a prop dels llocs de descens. El Santvicentí per la seva part va golejar a casa al Llavaneres i es continua mostrant com un líder sòlid.

Premià de Dalt 0 - 0 Cirera

CIRERA: Palomino, Gerard, Manolo, Gomez, Coca, Moreno, David, Diaz, Raul, Carlos (Seco), Xiki (Martinez).

El Cirera va empatar a zero gols al camp del premià en un partit on gairebé no es van veure ni 20 minuts de futbol per part a causa de les moltes interrupcions per perdre temps que van provocar els jugadors locals. A més a més els grocs acudien amb moltes baixes sobretot en atac i això es notar molt, ja que en tot el partit el Cirera no crear més de cinc ocasions de perill.

La primera part encara va ser una mica vistosa fruit de les ganes que van posar els jugadors grocs per buscar la victòria que els seguis mantenint en el segon lloc, però tot i tenir dos bones ocasions de gol el marcador no es va moure. En canvi a la represa les ocasions de gol i bon futbol van desaparèixer, ja que els locals situats en la zona baixa ja els hi anava bé l’empat i es van dedicar a parar el partit reiteradament, fins i tot més d’un cop es van llançar pilotes al camp quan atacava el Cirera i cada cinc minuts entrava el massatgista local. Amb aquestes interrupcions es va arribar a la fi del partit sense que els grocs entressin en el matx a la segona part i que no es veies cap ocasió per cap de les dues parts.

Pla d’en Boet 4 - 1 Cabrils

PLA D’EN BOET: José, Cristian, Caballero, Dani, Pajuelo (Pera), Albert, Manel, Chaco, Diego (Cruz), Fito, Plaza (Castillo).

El Pla d’en Boet va aconseguir una victòria còmoda a casa per 4-1 davant el Cabrils.Tot i això la primera part va estar igualada, ja que va començar amb un matiner gol del Boet que ben aviat van neutralitzar els visitants, però en l’últim minut del primer temps Chaco va fer el 2-1. A la represa ja no hi va haver color i els grocs van ser els amos i senyors del matx i amb dos gols més de Chaco van sentenciar el partit i la victòria. En els últims minuts els del Pla van tenir més ocasions que d’haver entrat s’hauria pogut acabar el partit amb un resultat d’escàndol.

Canet 2 - 1 Juventus

JUVENTUS: Marc, Juli, Marco (Javi), Castañé, Pere (Isaac), alberto, Poli, Damian (Rodri), Graupera (Martin), Rimblas, Edu.

El Juventus continua la seva mala ratxa de resultats i va tornar a perdre aquest cop per 2-1 al camp del Canet. Tot i això com els altres cops els verds van ser els que van posar el futbol i les ocasions, però el Canet els gols i la victòria va ser pels de casa. La primera part va estar molt igualada i el Juventus es va avançar ben aviat amb un gol d’Edu i semblava que el partit es podia encarrilar, però els verds van perdonar massa de cara a porteria i el Canet abans d’arribar al descans va empatar em matx. A la segona part més del mateix, els mataronins fallen ocasions molt clares i els locals en una que van arribar van fer el gol de la victòria quan encara faltaven més de vint minuts pel final. Amb el 2-1 en el marcador els de la capital del Maresme van tenir un parell d’ocasions per fer l’empat, però no les van materialitzar i els tres punts es van quedar a Canet.

Badalona Sud 0 - 1 Molinos

MOLINOS: Toni, Ramon (Rafa), Juanjo, Sergio, Nani, Jose Luis, Marc, Sito, Ventura, Mariano (Andorrà).

Els Molinos van perdre davant l’últim classificat de la lliga, enacara que aquest amb aquesta victòria ja en suma dues de consecutives i és que aquestes vacances han canviat l’equip per complet. La primera part va ser pels mataronins, però no van saber materialitzar les seves ocasions i es va arribar al descans amb empat a zero. A la segona part els locals es van avançar gràcies a un gol en fora de joc i es van dedicar a aguantar el marcador, en els últims minuts l’arbitratge que durant tot matx va ser molt casolà va perjudicar una mica els interessos mataronins.