Victòria amb nou jugadors que fa sortir del descens a la Cerdanyola

L’arribada del nou entrenador empenta a l’equip groc que du tres victòries consecutives

La Cerdanyola va aconseguir la seva tercera victòria consecutiva al camp d’un Ripoll que va jugar molts cops al límit del reglament, però que va ser la Cerdanyola la que va haver de jugar amb nou homes els últims quinze minuts de partit. Aquest és el primer cop durant tota la temporada que l’equip groc encadena una ratxa tant bona de victòries, i és que amb l’arribada del nou entrenador l’equip ha fet un gir de 180 graus.

La primera part va ser molt avorrida, ja que no es van veure a penes jugades de perill a conseqüència del mal estar de la gespa, a causa de les fortes gelades dels últims dies, tot i això eren els grocs els que portaven el pes del partit. A la segona part els grocs en una jugada aïllada es van avançar gràcies al gol d’Oscar. A partir d’aquí el Ripoll es va llançar en busca de l’empat i el va tenir a les seves mans, quan va disposar d’una pena màxima que va suposar l’expulsió de Camprubí, però Mario va aturar el penal i ofegar les esperances d’empatar dels locals. En els últims minuts la Cerdanyola amb dos homes menys va aguantar estoicament i finalment es va fer amb els tres punts.

Ripoll 0 - 1 CERDANYOLA
CERDANYOLA: Mario, Carlos, Albert, Camprubí, Linares, Oscar, augusto, Uri (Gavilan), Calero (Calvo), David, Bustos.
ÀRBITRE:Sr. Fernandez Molina. Va amonestar amb targeta groga als locals Garriga, Oleguer, Vila i va expulsar amb dos grogues en el 62’ al visitant Augusto, i amb targeta vermella directa al 75’ al visitant Camprubí.
GOLS:62’ Oscar (0-1).