El CE Mataró mostra una cara millorada

L'equip groc-i-negre va imposar la seva qualitat sobre un rival molt combatiu

El CE Mataró va aconseguir la segona victòria consecutiva i en aquesta ocasió mostrant una notable millora en el joc i imposant la seva superior qualitat tècnica per superar la combativitat del cuer de la categoria, el filial del Figueres.

Durant la primera mitja hora el joc es va desenvolupar al centre del camp sense que els groc-i-negres poguessin superar la pressió del jove equip empordanès, i la primera bona jugada del partit no va arribar als 34' quan una combinació entre Àngel i el debutant Artur per la banda esquerra va acabar amb un xut del primer que va refusar Toni en una gran estirada. A la sortida del córner va arribar el primer gol local en una gran volea del defensa Manolo, però en el minut següent una pèrdua de pilota al centre del camp va propiciar el contraatac visitant que va agafar descol·locada la defensa local que no va poder impedir el gol de l'empat. El Mataró va encaixar bé el cop i pocs minuts més tard va fer valer la picardia de Molina i l'habilitat d'Àngel per tornar a prendre avantatge i poder encarar la segona part amb tranquil·litat.

Torna l'olfacte de gol d'Àngel
A la represa ben aviat va aparèixer novament el golejador Àngel, que poc a poc va recuperant l'olfacte de gol que semblava haver perdut, per posar el que seria definitiu 3-1 al marcador i sentenciar la victòria local. Fins al final va haver-hi bones accions atacants amb dos xuts de Molina i del "retornat" Pacheco que van sortir fora per poc, i ja en temps afegit un per part visitant amb un xut de Peri que va anar al travesser.

La valoració global del partit ha de ser positiva ja que l'equip de Manel Moya sembla anar cap amunt, amb bona aportació per la banda esquerra del nou fitxatge Artur. Potser l'única pregunta que caldria fer-se és si no seria millor retornar Jonathan al centre del camp i recuperar la defensa que tan bé va funcionar la temporada passada amb Jose, Manolo, Ballús i Kiku. Perquè ara al davant sembla que els gols han d'anar arribant.

CE MATARÓ 3 - 1 FE FIGUERES
CE MATARÓ:
Miguel Àngel, Jonathan, Jose, Kiku, Manolo (Ballús 81'), Lucas, Molina (Sauras 75'), Pol, Àngel, Delmàs (Pacheco 65'), Artur.
FE FIGUERES: Toni, Borja, Ricard, Eric (Camacho 80'), Santiago, Salam (Arias 70'), Mercader (Vila 61'), Gusó, Peri, Babi i Durán.
ÀRBITRE: Sr. Ochoa Díez. Va ensenyar targetes grogues a Jose, Kucas i Kiku (2, expulsat als 90') per part local i a Ricard, Eric, Santiago, Salam i Camacho per part figuerenca. La seva principal errada en els moments finals del partit quan va ensenyar la segona targeta groga a Kiku per allunyar la pilota quan en realitat havia estat Ballús.
GOLS: 34' Córner llançat des de l'esquerra per Delmàs i volea impecable des de fora de l'àrea de MANOLO que entra per entre un munt de cames i enganxada al pal (1-0); 35' Contratac visitant que agafa la defensa local avançada i acaba amb gol de Durán (1-1); 39' Falta sobre Molina a la frontal de l'àrea, que llança de forma ràpida ell mateix cap a ÀNGEL que supera el porter visitant amb un xut creuat (2-1); 55' Falta llançada des de la dreta per Kiku cap al segon pal i rematada de cap d'ÀNGEL (3-1).

Classificació del grup català de Tercera Divisió de futbol