La Cerdanyola a repetir victòria

A la 2a Regional el Cirera rep el líder

La Cerdanyola rep aquest diumenge a casa al Mollet, cinquè classificat que ve de perdre a casa contra el Taradell. Els grocs buscaran la segona victòria consecutiva davant el seu públic per anar sortint de mica en mica de la zona baixa de la classificació.

La Cerdanyola gràcies a la seva victòria en el primer partit de l’any ha abandonat l’últim lloc de la classificació. Ara l’equip groc tant sols es troba a quatre punts de la salvació. En aquesta última jornada també hi ha hagut canvi de líder, ja que el Caprabo va perdre al camp del Tossa que és ara el primer classificat.

Classificació: Tossa 32; Caprabo 31; Taradell 30; Bellavista 25; Mollet 23; Sant Cugat i Sant Cristòfol 22; L’escala, Sants i Canovelles 21; Montcada 19; Vilassar de Dalt 18; Pomar i Vic 16; Ripoll i Roses 15; CERDANYOLA 12; Farners 10.

2a Regional: El Cirera rep el líder
El partit de la jornada d’aquest cap de setmana es juga demà a les 12 a Cirera. Els grocs, segons, reben al líder, el Santvicentí, que està tres punts per sobre, la victòria donaria el liderat als mataronins, tot i que els visitants tenen jugat un partit menys.

Jornada 16 (15 de Gener)
MOLINOS- Tiana
Arenys Mar- Arenys Munt
Sant Pol- Argentona
Pineda- Canet
JUVENTUS- Premià Dalt
CIRERA- Santvicentí
Llavaneres- Calaf
Vilassar Dalt B- PLA D’EN BOET
Cabrils- Badalona Sud