El CE Mataró no pot fallar davant el cuer

Diumenge els groc-i-negre poden refermar la seva recuperació en lliga davant el Figueres

El CE Mataró va trencar en el darrer partit de l’any 2005 una mala ratxa a la lliga que el va portar a estar nou partits de lliga sense conèixer la victòria en una de les ratxes més nefastes de la història del club. Però el triomf, que fou positiu pel que fa a la consecució dels tres punts, no va venir acompanyat d’una gran sensació de millora ja que es va haver de derrotar al Palafrugell per 3-1 quan l’equip empordanès s’havia quedat amb només nou jugadors i aconseguint els dos darrers gols en el tram final del partit.

Per això era necessari refermar aquesta victòria amb una bona actuació a la Copa RFEF on el CE Mataró defensava el títol, i en el primer partit del 2006 a la lliga de 3a Divisió. Però davant l’Osca, després d’una acceptable primera part, tot va anar-se’n cap avall a la segona i els aragonesos ho van aprofitar per golejar per 0-4, carregant-se de moral per al partit del cap de setmana que van guanyar per 0-1 a Figueres. Al MiniEstadi ni tan sols es va jugar per culpa de la pluja.

Comença la segona volta
Ara, diumenge a la tarda (17h), en el primer partit de la segona volta el CE Mataró no pot fallar davant d’una FE Figueres que visita per segona vegada el Municipal, després que la temporada passada perdessin per 3-1 en un partit en que Àngel López va marcar el seu únic “hat-trick” com a jugador groc-i-negre. Al primer partit del campionat, i també amb gol d’Àngel, el Mataró va guanyar a Figueres per 0-1. Els figuerencs són cuers amb només 11 punts, però vénen d’empatar a dos gols al camp de l’Espanyol B, i per tant tampoc cal esperar facilitats d’un equip que és molt jove i que, com sol passar en aquests casos, van de menys a més al llarg del campionat. A part del punt aconseguit a Sant Adrià, fora de casa han guanyat a Cornellà (0-2) i també van empatar al camp de l’Europa, la resta són sis derrotes.

L’equip de Manel Moya ha d’aconseguir la setena victòria del campionat i començar així l’escalada a la classificació. Qualsevol altra cosa... és millor ni pensar-la.