La Cerdanyola aconsegueix tres punts d'or

ROSES 0 - 1 CERDANYOLA

La Cerdanyola ha començat l’any amb una important victòria davant un rival directe en la lluita per evitar el descens. En el partit es va notar les ganes i la lluita que ha introduït el nou entrenador, Miguel Guerrero, fitxat aquest Nadal, anteriorment ja fa dos anys ja va entrenar l’equip i el va salvar. El partit va estar molt condicionat pel mal estat del terreny de joc que estava enfangat per les fortes pluges, i fins i tot es va pensar en suspendre el matx abans de començar.

Això va fer que es veiés un partit de molta lluita física i de joc directe a base de pilotades amunt i avall. Malgrat això els grocs van ser els que van portar el pes del partit a la primera part i a falta de dos minuts pel descans Augusto va fer el gol de la victòria.

A la segona part va caure una forta cortina d’aigua que encara va perjudicar més la disputa del matx, però la Cerdanyola en tot moment s’hi va sobreposar, i va aguantar la pluja i l’empenta del Roses dels primers minuts del segon temps que va buscar l’empat desesperadament. Ens els últims minuts amb el locals encegats a dalt els grocs van tenir un parell d’ocasions al contraatac per decidir el matx, però les va desaprofitar i va tocar patir fins al final.

CERDANYOLA: Mario, Martin (Ramon,85’), Albert, Camprubí, Linares, Oscar (Calvo,65’), Augusto (Bustos,63’), Oriol (Martinez,60’), Cristian (Calero,60’), David, Gavilan.
GOLS: 43’Augusto (0-1).entrenador, Miguel Guerrero, fitxat aquest Nadal, anteriorment ja fa dos anys ja va entrenar l’equip i el va salvar.