El CE Mataró escombrat de la Copa RFEF per l'Osca

Els de Manel Moya van mostrar-se molt dèbils en defensa i no revalidaran el títol

El CE Mataró va quedar eliminat el passat dimecres de forma escandalosa de la Copa RFEF, de la qual n'és el vigent campió. Els groc i negres van fer una primera meitat correcta, però a la represa van rebre ràpidament el primer gol i es van veure obligats a treure un defensa, cosa que va convertir la línia defensiva local en un autèntic colador. Un dur correctiu per un equip que segueix sense mostrar-se sòlid i que necessita una reacció urgent de cara a la lliga.

Els dos equips van sortir al camp en busca del gol i fruit d'això es va veure una primera meitat molt entretinguda. Van ser els locals els primers en avisar gràcies a una bona internada per l'esquerra de Charly però que va acabar amb un innocent xut a les mans de Pociello. Tot i que el partit estava bastant obert va ser el Mataró, i de llarg, qui va tenir més opcions d'estrenar el marcador, sobretot mitjançant Àngel que va fregar el gol en un gran xut des de la frontal de l'àrea petita. Però amb una acció que va canviar el signe del partit el porter visitant va treure's una extraordinària mà que evitava que es mogués el marcador. També l'Osca va tenir alguna opció però amb molt menys perill, la més clara un xut de l'exmataronista Larios que va sortir massa alt.

El primer gol trenca per complet
Però malgrat la notable primera meitat, van ser els visitants els que van inaugurar el marcador després d'un servei de córner pentinat per Sestelo i rematat al fons de la xarxa per Lombán. Un gol que va fer molt de mal i va provocar que Moya arrisqués amb l'entrada de Lucas en el lloc d'un dels tres central, Jordi Ballús. Amb aquest canvi es va passar de la defensa de cinc homes a una de quatre que va fer aigües sobretot pel centre.

A partir de llavors el partit es va convertir en un monòleg de l'Osca. Primer el també exmataronista Dani Guerrero amb una entrada pel centre, després Linares, i per ramatar-ho Lombán amb un gran gol de voleia. Quatre gols que van deixar en evidència les mancances d'un Mataró que va mostrar dues cares: una de relativament esperançadora al primer temps i la més trista a la represa que el van portar a rebre quatre gols i quedar eliminat de la Copa que l'any passat va portar tantes alegries.

CE MATARÓ 0 - 4 OSCA

CE MATARÓ: Miguel Ángel, Jonathan, Jose, Kiku Rimblas, Jordi Ballús (Artur, 59'), Aleix (Lucas Viale, 54'), Lluís Sauras, Pol, Àngel, Àlex Delmás i Charly (Molina, 15').
OSCA: Pociello, Negredo, Azpilikueta, Rodríguez, Larios, Sestelo (Linares, 60'), Edu Roldán, Castán, Lombán (Besalduch, 80'), Dani Guerrero (Eizaguirre, 77') i Velasco.
ÀRBITRE: Sr. Salvador Martínez. Va amonestar al visitant Edu Roldán.
GOLS: 52' Lombán (0-1); 60' Dani Guerrero (0-2); 77' Linares (0-3); 79' Lombán (0-4).