El Mataró trenca per fi la mala ratxa de resultats

El Palafrugell, amb tres expulsats, va acabar cedint en els cinc darrers minuts (3-1)

El Mataró després de nou partits de lliga consecutius i un de Copa RFEF sense conèixer la victòria va trencar la mala ratxa amb un triomf sobre el Palafrugell que no va ser gens brillant ja que l'equip groc-i-negre va necessitar que tres jugadors visitants fossin expulsats per acabar imposant-se en els darrers minuts de partit.

Manel Moya va plantejar un partit sense massa alegria ofensiva, amb tres jugadors al centre de la defensa (Jose, Aleix i Manolo) i dos tapant les bandes (Jonatahan i Kiku), però el control del partit va ser absolut per part de l'equip local que ben aviat va obrir el marcador amb un gol d'Àngel que semblava obrir una tarda plàcida ja que el rival no portava gens de perill. Després Charly i Molina van disposar de bones ocasions de gol frustrades perquè els seus xuts van ser massa febles i la situació es va posar de forma immillorable quan l'ex-mataroní Marc Velasco va ser expulsat deixant els empordanesos amb deu jugadors. Però quan estava a punt de finalitzar la primera part es va demostrar una vegada més la fragilitat defensiva del Mataró aquesta temporada i els visitants van empatar, fent sorgir novament els dubtes a l'equip groc-i-negre.

La clau: trencar la mala ratxa
A la represa, tot i jugar en superioritat numèrica, el Mataró a penes va crear ocasions de gol i en canvi Miguel Àngel va haver d'aturar alguns bons xuts visitants en els primers minuts. El Palafrugell estava molt ben tancat la darrere i el Mataró no trobava espais, però quan s'estava traspassant l'equador de la segona part van arribar dues expulsions més per al Palafrugell. Tot i la fràgil moral de l'equip local i el poc joc que feia, només calia esperar el moment ja que de miracles al futbol n'hi ha pocs. I en efecte el Mataró va començar a obrir el joc per les bandes, fent moure la limitada línia defensiva rival, i quan ja només quedaven quatre minuts per al temps reglamentari es va trencar la igualada i poc després es va obtenir el gol de la tranquil·litat, per obtenir una victòria poc brillant però vital. El més important era que s'havia trencat la mala ratxa, ara només falta que aquests jugadors tornin a jugar com ho feien la temporada passada.

CE Mataró 3 - 1 Palafrugell
MATARÓ: Miguel Àngel, Jonathan, Jose, Kiku Rimblas, Manolo (Lucas 68'), Aleix (Ballús 92'), Molina (Sauras 42'), Pol, Àngel, Delmàs i Charly.
PALAFRUGELL: Prado, Sergio, Reyes, Giró, Fredi, Villaplana, Marc Velasco, Masferrer, David Costa, Roger (Casteyo 75'), Roger (Sepu 79'), Xavi López (Àlex 71').
ÀRBITRE: Rubio Pérez. Va ensenyar targetes grogues a Molina, Sauras, Delmàs i Charly del Mataró i a Marc Velasco (2, expulsat als 35'), Fredi (2, expulsat als 67'), Reyes (2, expulsat als 73'), Masferrer, Roger, Xavi López i Sepu.
Gols: 7' En un atac groc-i-negre ÀNGEL controla la pilota dins l'àrea es desfà del seu marcador i marca de xut creuat (1-0); 45' Contraatac visitant que agafa la defensa local descol·locada i David Costa marca de xut creuat (1-1); 86' Centrada de Sauras des de l'esquerra i rematada de cap de POL venint des del darrera que entra per tot l'escaire (2-1); 89' Jugada de Charly per la dreta amb "passada de la mort" que remata a plaer ÀNGEL a la frontal de la petita (3-1).