Manel Moya: “No veig l'equip derrotat anímicament”

Parlem amb el nou entrenador del CE Mataró

  • Divendres, 16 Desembre 2005 01:00
Com encara el repte d'agafar el Mataró? Doncs agafo l’equip confiant en les meves possibilitats de tirar endavant aquest repte.

Quins creu que són els motius de la mala ratxa de l’equip? La veritat és que la situació interna no la coneixia, només l'havia vist en els partits. El que he vist pel que fa al joc és un desequilibri a nivell defensiu-ofensiu, i el problema evident de la dinàmica negativa. El que hem de lluitar ara és perquè l’equip no encaixi tants gols. No pot ser que el Mataró sigui un equip que encaixa dos gols cada partit.

Veus alguna solució per redreçar la situació a curt termini? Hi haurà canvis? Sí que hi haurà canvis a nivell de joc i d’estructura d’equip. També haurem de fer un treball físic per aquestes festes, amb sessions més llargues i descansant només els dies necessaris. L’objectiu és que l’equip es comenci a adequar al que volem d’ell.

Com et vas trobar l'estat d'ànim de l'equip? Anímicament l’equip no esta derrotat ni molt menys. El problema és que hi ha una mancança de bloc defensiu i s’ha de reforçar això. L’actitud a Gavà va ser bona, però al final l’equip es va desinflar en part també per una manca de nivell físic.

Li han marcat des de la junta o es marca alguna fita? No. Ara no es tracta d’això. Ara el bàsic és trencar la dinàmica negativa de derrotes, guanyant un partit el més aviat possible. A partir d’aquí hem d’anar partit a partit, sense marcar-nos cap fita i amb la idea de fer un futbol més atractiu.